2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
عزیزم اگه گرماییه پس خواهشا چیزای با طبع گرم بهش نده.....  چون من این اشتباه رو کرده بودم اوضا ...

آره گرمایی هست...

شما علت اینکه میره بالا دی اف ای رو چی حدس میزنی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون جواب میدین عزیزم ببخش اینقد سوال میپرسم من اگه دکتر بگه نگران نباش باور نمیکنم اما اینجا وقتی ...

ای جانممممممم..... 

حق داری آدم حس میکنه کسی که باهاش درد مشترک کشیده بیشتر درکش میکنه..... 

اما به دکترتم اعتماد کن خیلی آروم میشی..... 

به هر حال اون علمشو داره و به شرایطت اشراف داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا ما استفاده نکردیم ژل رویال..... 

مرسی آنا جون

از اینکه وقت میذاری

آیا توصیه ای دیگه ای داری؟

همسرم تعدا اسپرمش خوبه،اما تحرک کم و‌مرفو۱هست

بنطرت با رعایت کردن همه ی کارها میشه شرایط اوکی بشه؟

خودمم رعایت میکنم تغذیه و‌پیاده روی رو

بنظرت دوماه زمان بذاریم برای تقویت همسرم خوبه؟؟یا کمه؟

لی لا جان نگران نباش . اینجا که اینجور چیزارو چک نمیکنن اگر میکردن معلوم نبود وضعیت ما چطور بود 😖 و ...

نمیدونم والا عزیزم. خداکنه همه چی اوکی باشه برای همه. ۱۸ هفته و سه روز. تاریخ طبیعی رو زده ۲۷ فروردین. دوهفته جلوتر میشه سیزده به در 😅😅

باورت میشه؟ از بیخوابی و بدخوابی و کابوسای شبانه واسه آنومالی دیگه داشتم مریض میشدم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون زده GA جلوی جفت اینم زیرش نوشته Distance of lower edge placenta frome In.os about cm

والا اون زمان برا من یادمه فقط مثلا میزد گرید 0 بعدها شد 1.....

من کلا 2 رو یادم نیست اصلا شد یا نه..... 

چون معمولا دیگه آخرا سونو زیاد نداری که..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جانممممممم.....  حق داری آدم حس میکنه کسی که باهاش درد مشترک کشیده بیشتر درکش میکنه.....&nb ...

وقتی دکترم هم منو ویزیت میکنه هم گوشی از دستش نمیفته دائم تو تل ویس میده ی بار سونو نگاه میکنه ۳ساعت سرش تو گوشی ناخوداگاه بهش بی اعتماد میشم حس میکنم اصلا مسئولیت پذیر نیس سر سری میگذره از این چیزا شایدم چیز مهمی نباشه اما باید قشنگ برا ادم وقت بزارن متاسفانه منم ادمی نیستم از حقم دفاع کنم 

برا من تو سونوم شریان رحمی یادمه نوشته بود نرمال ولی منم نمیتونم اسپرین بخورم چون دوباره هماتومم برگ ...

آره والا. یه چیزی هم راجع به بند ناف نوشته اما من سردرنیاوردم چی به چیه. حالا فکر میکنم حتما اوکیه‌. چون نگران یه چیزی میشد هم خیلی بیشتر چک میکرد هم بهم توضیح میداد.

نمیدونم والا عزیزم. خداکنه همه چی اوکی باشه برای همه. ۱۸ هفته و سه روز. تاریخ طبیعی رو زده ۲۷ فروردی ...

منم غصمه بیفته سیزده ب در دکترم نباشه 😕منو شما ی روز از هم فاصله داریم من ۲۶

توی سونو بر اساس چند چیز هفته بارداری میزنن 

Acو Fl و .... ی همچین چیزایی که هر کدوم ی چیزی بود برا من ۱۸ هفته و ۲روز یکی ۱۷ هفته و ۶ روز یکی ۱۸ هفته این دیگه چ مدلشه 

عزیزم سیگارو گذاشت کنار... الکل رو.... میوه سبزی استفاده کرد که قبلا خیلی اهلش نبود گردو شیر موز ...

عزیزم کبد چرب نداشت؟ 

ورزشم به نظرم فعلا نکنه یا لااقل با فعالیتی که پایین تنه رو گرم کنه کاری نداشته باشه..... 

چه مدته سیگار و الکل رو کنار گذاشته؟ 

خورد و خوراکش چیه؟ 

مثلا من یه مدت کلا بخارپز میکردم براش اصلا سرخ کردنی نمیدادم..... 

برنج رو کمتر کرد..... 

البته همسر من کبد چربم داشت اونم درمان شد.... 

ببخشین معمولا چند مدت به چند مدت تخلیه اسپرم دارین؟ 

والا اون زمان برا من یادمه فقط مثلا میزد گرید 0 بعدها شد 1..... من کلا 2 رو یادم نیست اصلا شد یا نه ...

راست میگی آنا جون. اخرا سونو کمتره. البته الان دیگه همسرم شاکی شده میگه اگه مشکلی بود میگفت دکتر. چرا اینقدر میگردی؟ 😊😊