2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
آنا جان  من امروز شش هفته و دو روزمه  از همون روز نه انتقال خونریزی و لکه بینی داشتم جوا ...

نه عزیزم لزومی نداره الان بیشترش کنی وقتی خون قرمز نیست یعنی قطع شده و اون چیزی که اون تو هست داره میاد یعنی خون کهنه هست.... 

عزیزم اگه بازم به خونریزی افتادی دکترت پروژسترونتو بیشتر میکنه..... 

نگران انوکسانم نباش منم تا غربالگری اول کلا قطع شده بود وقتی کامل دیگه خطر رفع شد مجدد برام شروع کرد.... 

مایعات بخور استراحت کن هر از گاهیم یه دوری بزن تو خونه نگرانم نباش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم رفتم سونو هماتوم ۱۹*۱۱میلی متر بود که لبه فوقانی جفتمه به نظرت خطرناکه؟شیافو ۱۲ساعت میزارم و ...

عزیزم مال منم همین اندازه بود هماتومم نگران نباش الان دخمل شیطونم ۴ سالشه.... 

فقط داروهاتو مرتب استفاده کن استراحت کن هر از گاهیم یه دوری تو خونه بزن..... 

میگذره اصلا نگران نباش...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی شما دوستان تاحالا ای وی اف نکردین ک جواب من روبدین   توسونوهشتم ک میشه دومین سونوچندتا ف ...

عزیزم خب نمیشه مقایسه کرد . اما برا شما خیلی خوب بوده . من خودم کلا تو سونو اخری ۶ تا داشتم که یکیش هم گفتن بدرد نمیخوره ولی موقع عمل ۱۶ تخمک ازم گرفتن.. اینکه چند تا داشته باشی بستگی داره به ذخیره تخمدانت و نحوه جوابدهی تخمدان ها به داروهای تجویز شده. و در آخر اینجا همیشه میگن چیزی که مهمه کیفیته نه کمیت. ان شاالله کلی تخمک با کیفیت داری موقع عمل

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچه ها من هفته ششم زیر دلم درد دارم شبیه پریودی عادیه نمیتونم تکون بخورم حالم بده درد معدمو چه جوری ...

عزیزم گاها این تیپ دردها هستن.... 

اگه استراحت کنی رفع بشه جای نگرانی نیست..... 

برا معدتم طبیعیه..... 

شبها زیر سرت بلندتر باشه یعنی شیبدار..... 

بیشتر به چپ بخواب.... 

اگه بهتر نشدی به دکترت بگو دارو میده..... 

من پنتاپرازول برام تجویز شده بود البته دکتر حلق و گوشو بینیم که دکتر زنانم تایید کرده بود بخورم.... 

اون خودش کمکم میکرد..... 

سلام دوستان خوبم من امروزروزهشتم سیکلم بودرفتم سونوتعدادزیادی فولیکول به اندازه ۱۱داشتم بنظرتون چطور ...

عزیزم دقیق یادم نیست امابرا روز ۸ به نظرم خوبن.... 

سفیده تخم مرغ اب پز رو بخور حتما روزی حداقل ۲-۳ تا..... 

مایعات زیاد..... 

گوشت و مرغ و ماهی..... 

من دکتر تو پرونده مینویسه مگه سونورادکترتون نگرفت؟

بله خودش گرفت تو سیستم وارد کرده برا خودم میگم بدونم چند تا داشتم 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزیزم دقیق یادم نیست امابرا روز ۸ به نظرم خوبن....  سفیده تخم مرغ اب پز رو بخور حتما روزی حداق ...

آنا جون خوردن کدو حلوایی بعد انتقال مشکلی نداره؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
یعنی شما دوستان تاحالا ای وی اف نکردین ک جواب من روبدین   توسونوهشتم ک میشه دومین سونوچندتا ف ...

من تا جایی که شنیدم سایز ۱۲ و ۱۴ و ۱۱ بودن تعدادشو یادم نیست احتمالا ۱۰ تا ۱۲ تا

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
انسدادی

آهان پس مورفولوژی گفتی که برا صما معلوم نیست....

آخه بارداری طبیعی پرسیدی..... 

فکر کردم تو نومنش اسپرم صفر مطلقه نیست و فقط کمه!

انسدادی

فکر کنم قاطی کردم اطلاعاتتون رو....