2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
به سلامتی و دلخوشی عزیزم. انشالله به ناز پدر مادر بزرگش کنی عزیزم.

قربونت بشم 💗

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم، در حد غذا هییییییییییچ منعی نداره دمنوش نباید بشن، مثلا دمنوش دارچین و زعفران 

زینب جان 

من امروز شش هفته و دو روزمه 

از همون روز نه انتقال خونریزی و لکه بینی داشتم جوابم که مثبت شد دکتر بهم انوکسا و اسپرین داد چند روزی قطع شد دوباره خونریزی و لکه بینی شروع شد که رفتم دکتر سونو کرد گفت ساک و فتال پل تشکیل شده مشکلی نیست اسپرینو قطع کن لکه بینی داری منم دیگه نخوردم دو روز بعدش قطع شد تاااا دیشب دوباره اول خون قرمز ازم اومد الان شده قهوه ای زنگ زدم دکترم ماماش گفت انوکساتو هم قطع کن ( من روزی دوتا پروژسترون با هم صبح ها تزریق میکنم ) گفتش پروژسترونت هم کافیه انوکسارو هم قطع کن 

میترسم انوکسارو قطع کنم جنینم رشد نکنه 😔 سابقه ی سقط دارم ولی ازمایشات سقط رو ندادم. میخواستم سر خود شیاف هم استفاده کنم حس میکنم روزی دوتا امپول کمه واسم 

میشه راهنماییم کنین؟ شرمنده خیلی طولانی شد

خدایا خودت مواظبش باش
ببین مرکزی که میری بهت مجوز نمیده مثلا ابن سینا اعلام کرده مجوز عبور ومرور میده که بتونی بی استرس بر ...

چه خوب..

من رویان میرم،رویان هم قاعدتا باید بده...

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
منم مثه شما هفته دوم اذر نوبت دارم.. و نمیتونم یه هفته ده روز جلوتر برم. خیلی ناراحتم فکرشم نمیکردم

عزیزم،والا استرس خودمون کم بود،هر  روز حاشیه هاش بیشتر میشه،خدا خودش رحم کنه..

لنشاله یه فکری بحال ما کنن 

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
نه گلم به موقع بوده خاطرت جمع احتمالا از هفته 28 آسپرين رو هم قطع کنه

زینب جان یه سوالم دارم.من قراره سل فری بدم.اگه جزو شرایطش قطع کردن یکی دوروزه آسپرین باشه من چیکار کنم؟قطع کنم؟

خدایا شکرت  
امید به خدا عزیزم ممنونم که لطف کردی وجوابمو دادی راستی من نوبت خراشم۱۲برج ۹هست میخواستم ببینم طو ...

خواهش میکنم

فکر نکنم عکس رنگی اداخلی با خراش داشته باشه ولی قبلش بخاطر اینکه خیالت راحت شه تلفنی از دکترت بپرس

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

سلام دوستان من ازدیروز تخمدان سمت راستم وکمرم دردمیکنه طبیعیه به نظرتون ؟ نگران شدم دوس دارم برم سونو یاحداقل برم صدای قلبشو گوش کنم ...دکترم که نیس برم بهداشت دستگاه دارن واسه صدای قلب ؟ یا برم سونو ؟ یا هیچکاری نکنم ؟ 😣راستی چندروز پیش سه روز پشت هم حرکت نینیو حس کردم ولی دوروزه هیچی حس نمیکنم هرروز باید حرکت کنه ؟ @مامان_ماهک10   .

من حس میکنم عباسی کم کاری کرده میتونست حداقل چندتا ویتامین بگه مصرف کنه اکه احتمال تاثیر میدن یا حدا ...

نه رویان دارو ندادن اصلا. چندین بار ویزیت شد هربار فقط ازمایش اسپرم رومیدید. ولی همونطور ک قبلا گفتن یه پوره پیش عباسی رفتیم ب همسرم دارو داد. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شما بیمارفتوحی بودین؟چجوریه؟دکتر رضوانی اصلا با ماهایی که میکرو بودیم هیچی نمیگفت فقط تند تندباهم سو ...

مطبش میرفتم. دکتر خیلی خوبیه. اگه اصفهان بودم فقط با دکتر فتوحی انجام میدادم. باتجربه ست. من ک کاملا بهش اعتماد داشتم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ژل رویال خوب اصفهان از کجا میتونم‌ پیداکنم؟

اصفهان نخریدم از تهران گرفتم. کلی سرچ کردم چهار ماه دنبال شماره ی مهندس پیرایرانی بودم تا بالاخره مغازه اش رو پیدا کردم.