2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بستگی به شرایط داره الان صبح تاحالا سرمیز نشستیم پسرم دوتاکلاس داشت کمرم وپهلوهام  شدید درد ...

بیشتر لم بده اونجوری کمرت درد میگیره 

من همش رو تخت یا کاناپه دراز کشم 😂 هر جا هم برم همینطوریم 😁البته خونه مامانم یا مادرشوهرم 

خودتو زیاد خسته نکن 💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنوون. نمی دونم ظاهرا بعضیها پاسخ نمی دن به بعضی داروها. امیدوارم تا چند روز دیگه بجنبن رشد کنن تنب ...

انشالله. منم پارسال پرگووریس زدم ،آمپول خوبیه ،میگم از کجا خریدید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
کسایی که انتقال موفق داشتن لطفا علاعم  بگن من روز ۱۵ هستم

ای جااان دیگ وقتشه بیبی بزنی 

و فردا بری آز بدی

ایشالا ک مثبتی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من با دوم ایندفعه هم خراش رحم انجام دادم هم pro  جنین ۵ روزه است امیدوارم نتیجه بده فعلا که به ...

خیلیا علائم شمارو داشتن و مثبت بودن

ایشالا نی نی هات چسبیدن ب دلت گلم

منتظرم جواب آزمایشت بیاد و خبر خوش و بهمون بدی 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بیشتر لم بده اونجوری کمرت درد میگیره  من همش رو تخت یا کاناپه دراز کشم 😂 هر جا هم برم همینطور ...

لیانا جون ساک کوچولو رو آماده کردی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم