2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
مرسی عزیزم دفعه اوله میخوام بزنم می ترسم ولی گفتم امتحان کنم فقط امشبو ببینم چجوریه اگه سخت بود از ف ...

ااا خوب نگران نباش. منم قبلا مقاومت میکردم. وحشتناک از امپول میترسیدم. هیچ وقت نتونسته بودم لحظه ای که نوک آمپول وارد پوست میشه رو ببینم و همیشه موقع آزمایش یا امپول و واکسن سرمو برمیگردوندم و چشمهامو محکم میبستم. ولی خوب اینم قسمت ما بود دیگه. حالا باهاش کنار اومدم. نمیترسم هیچ برام جذاب هم هست که میبینم قوی شدم. هر روز منتظرم ساعتش بشه آمپولمو بزنم 🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا می ترسم میگم چجوری از چه فاصله ای ضربه بزنم بره تو فاصله بدم یهو فرو کنم یا نه بیارم نزدیک ...

هر جور راحتی فرق نداره کلا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا قراره خودمون بریم دنبالش و خودمون هم برش گردونیم پنجاه تومن گفتن 

هر امپول؟؟؟چقدر زیاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ااا خوب نگران نباش. منم قبلا مقاومت میکردم. وحشتناک از امپول میترسیدم. هیچ وقت نتونسته بودم لحظه ای ...

ای جان به همون🤣

منم از بس آمپول زدم باس نم همه جاش کبوده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ااا خوب نگران نباش. منم قبلا مقاومت میکردم. وحشتناک از امپول میترسیدم. هیچ وقت نتونسته بودم لحظه ای ...

دقیقا منم نگاه نمی‌کنم هیچوقت به امپول زدن توکل بخدا مرسی از جوابت و دلگرمی گلم. چهار انگشت فاصله باید بدم از ناف؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره عزیزم بیخیال شوووو.....  خخخخخخخ....  چون کافیه ببینن رو مخمون هستن.....  الان ...

ای جانم. خدا حفظشون کنه دلم غش رفت. احتمالا میخواسته برآورد کنه ببینه میتونه یه طبقه دیگه هم روش بسازه     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جان به همون🤣 منم از بس آمپول زدم باس نم همه جاش کبوده

دخترا پروژسترون رو ایستاده تزریق کنید .خیلی قابل تحمل تره بخصوص برا اونایی که مثل من ازامپول میترسن وپاشونو سفت میکنن

دخترا پروژسترون رو ایستاده تزریق کنید .خیلی قابل تحمل تره بخصوص برا اونایی که مثل من ازامپول میترسن ...

شوهر من قر و غمیش داره میگه دراز بککش😐 عمرا بتونه اونجوری بزنه😁

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها من امروز یه امتحانی داشتم که چهار ساعت نشسته بودم. قبلشم یه ساعت درگیر بودم. روز هفت انتقالمه ...

نه عزیزم. بعدا نی نی هات بهت منت میذارن که این امتحان مارو هم بردی کمکت کردیم. استراحت کنی خوب میشه عزیزم. نگران نباش اصلا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم