2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
وایییی انا جان یعنی منم ازامروز که توسیکلم نباید جا رو اینها بزنم؟؟؟ وای من گذاشتم همه کارام امروز خ ...

بله سفیده تخم مرغ اب پز.... 

تخم مرغ رو آب پزکن فقط سفیده رو بخور.... 

هر از گاهی زرده هم میتونی بخوری اما زیادیش کلسترولتو بالا میبره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله همچنین شماو همه منتظرا اونموقع هنو ای وی اف انجام نداده بودم. خودم pcoتنبلی تخمدان دارم شوه ...

نگفتند بعد دوانتقال منفی قراره برات چیکارکنند که ایندفعه شانسش بیشتره بشه؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بعد انتقال کار خاصی باید انجام بدم ؟ رژیم خاصی؟؟؟ اب زیاد بخورم؟؟؟ 

عزیزم تغذیت مناسب طبعت باشه..... 

کلا باید به سمت اعتدال بره طبعت.... 

مایعات زیاد بخور..... 

یبوست نباید بشی..... 

چیزایی که باعث میشه یبوست بشی نخور.... 

خودت عیار بدنت بیشتر دستته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم بعد انتقال کار خاصی باید انجام بدم ؟ رژیم خاصی؟؟؟ اب زیاد بخورم؟؟؟ 

یه بندم نخواب..... 

هر از گاهی به دوری تو خونه بزن..... 

اره واقعا بعد سه سال سختی واذیت خدا برام نگهش داره ...چشم عزیزدلم حتما دعات میکنم ایشالا اینبار نتیج ...

اره واقعا می فهمم چی میگی خدا این کوچولوروبرات نگه داره وخوشبختی وبزرگ شدنشوببینی الهی. ممنون گلم اره یادمه سال پیش بود دیگه دست گلت دردنکنه شرمنده کردی, انشالله بادعاهای شما. خداکنه اینبارتخمکهای خوبی داشته باشم. امروزباتوکل بخداشروع میکنم. جنسیت نی نی مشخص شده؟؟ 😍😍

ای جونم خدا حفظش کنه. آره دقیقا خیلی سخته. من وسواس هم دارم همون لحظه که آشپزی میکنم اگه یه قطره بچک ...

من سر پسرم جفتم پایین بود بهم گفته بودن باید استراحت مطلق باشم حتی یه نصف روز هم استراحت نبودم برعکس خونمون پله زیاد داشت هرروز بیرون وخرید ومهمونی بودم ...چون تجربه ای نداشتم سنم کم بود اطلاعاتمم کم بود ولی سراین استرس منو کشت ازبس هرروز یه اتفاق جدید میوفته ...من دیگه تنبل شدم ظرفارو میریزم توماشین دوروز یه بار میزنم کارمیکنه دیگه ظرف نمیشورم ولی به قول شما روی گازو تمیزی خونه خیلی حساسم 

بله سفیده تخم مرغ اب پز....  تخم مرغ رو آب پزکن فقط سفیده رو بخور....  هر از گاهی زرده ه ...

اره منم کلسترولم بالاهست پش نبایدبخور همون سفیده رومیزارم بخورم قربونت تشکر. ازامروز میپزم

اره واقعا می فهمم چی میگی خدا این کوچولوروبرات نگه داره وخوشبختی وبزرگ شدنشوببینی الهی. ممنون گلم ار ...

الهی امین عزیزم ...ممنونم فداتشم ...الهی همه ی منتطرای لیستم به زودی میرن تولیست مامانا 😍😍😍😍آره عزیزم پسره ...به امید خدا توکل کن وشروع کن ایشالا خیره 😘

من سر پسرم جفتم پایین بود بهم گفته بودن باید استراحت مطلق باشم حتی یه نصف روز هم استراحت نبودم برعکس ...

آره ها. میبینی انگار آدم بی خبر از همه جا باشه راحت تره. من نه حوصله ام نمیکشه. خیلی وقتا با دست میشورم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی امین عزیزم ...ممنونم فداتشم ...الهی همه ی منتطرای لیستم به زودی میرن تولیست مامانا 😍😍😍😍آره ...

انشالله, الهی امین. خداگل پسرروحفظ کنه, چقدر روحیه میده این دلگرمی ودعاهاتون خدامیدونه فقط. 😍😍

آره ها. میبینی انگار آدم بی خبر از همه جا باشه راحت تره. من نه حوصله ام نمیکشه. خیلی وقتا با دست میش ...

اره واقعا 😁نه دیگه من شوهرم دعوام میکنه 😂مجبورم تازه هرروز ازم میپرسه میگه از دستشویی فرنگی استفاده میکنی منم الکی میگم اره 😐

وای عزیزم زیادکارنکن البته منم عین خودت وسواسیم وهی جارومیزنم دیگه نمیدونم توزمان سیکل بده یاخوب؟ از ...

عزیزم داروی تحریک تخمدان شروع میشه جارو کشیدن خوب نیست... 

چون تخمدانا بزرگ میشن وریسک تورشن تخمدان هست..... 

لطفا ریسک نکنین..... 

ببینین قرار نیست همه دچارتورشن بشن اما وقتیذریسکش هست منطقی نیست ربسک کنین..... 

چون من دیدم بنده خدایی که دچار تورشن تخمدان سده نه تنها همه زحماتش هدر رفته و سیکلش کنشل شده به جای آماده شدن برا پانکچر رفته اتاق عمل به خاطر تورشن تخمدان..... 

خطر از دست دادن تخمدان وجود داره..... 

نمیخوام بترسونم اما خوب ارزش نداره ریسک کنین.....