2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها علت داغ شدن گردن وگاهی کل بدن نشانه چیه؟؟؟از قرص ها وآمپولایی که استفاده میکنیم؟؟؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خواهش گلم 😍هممون برای بار اول این نگرانی برامون پیش میاد

ناسلامتی من دوفعه دوممه ای وی اف میکینم 

قبلا گونال بود 150 واحد میزدم این 24 واقعا هر بار میزنم 10 بار گوش میدم ببنم درست گفته 10 بار چک میکنم تا بزنم ببنم درسته زیاده کمه درجه چنده خخخخخخخخخخخخخخخل شدم   

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم.تازه فردا میرم ویزیت ببینم دکتر چی میگه.کاش سلفری بنویسه نه آمنیو

عزیزم اصلا بد به دلت راه نده. مثل روز برام روشنه که کوچولوت سالم و سلامته. و به وقتش میاد تو بغل پر مهر تو.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مامانایی که ماه چهارم هستین کارهای خونتونو خودتون میکنید من وسواس دارم هرروز خونه رو جارو وگردگیری م ...

منم خودم کارهام رو میکنم. فقط راستش آشپزی برام سخته چون مدت بیشتری سرپا وایمیستم. کمرم درد میگیره. همسرمم وقتایی که باشه کارا رو انجام میده اما خب بیشتر سرکاره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیرم،تو سیکل انتقالم  انشاله بسلامتی و با تخمک های با کیفیت وزیاد💝

ممنونم عزیزم ،انشالله که شما هم اینبار مامان بشی 🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
 ناسلامتی من دوفعه دوممه ای وی اف میکینم  قبلا گونال بود 150 واحد میزدم این 24 واقعا هر ...

😂😂😂میگم ذخیره شما چنده عزیزم ؟کدوم مرکزی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان من امشب دوتا دکاپپتایل زدم و یه hcg سه شنبه صبح هم به امید خدا میرم پانکچر برام دعا کنید جنینای زیاد و باکیفیتی تشکیل بشه

نکته ای تجربه ای هست بهم بگین؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

ناسلامتی من دوفعه دوممه ای وی اف میکینم  قبلا گونال بود 150 واحد میزدم این 24 واقعا هر ...

ببخشید عزیزم دفعه ی اول گونال داشتی چند تا تخمک وجنین داشتی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
والله منم نمیخوام این بار سینال بزنم ببینم دکترم راضی میشه فردا وقت دارم

آخه آمپول دیگه ای هم فعلا نیست متاسفانه

سلام دوستان من امشب دوتا دکاپپتایل زدم و یه hcg سه شنبه صبح هم به امید خدا میرم پانکچر برام دعا کنید ...

انشالله کلی جنین تپل برات تشکیل میشه عزیزم

آخه آمپول دیگه ای هم فعلا نیست متاسفانه

حالا فردا میگردم پیدا نشد اجبارا سینال میزنم دیگه به امید اوس کریم

شما تو چه مرحله ای هستید من فردا امپولامو مینویسه وشروعش میکنم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
حالا فردا میگردم پیدا نشد اجبارا سینال میزنم دیگه به امید اوس کریم شما تو چه مرحله ای هستید من فردا ...

انشالله که هر چی میزنی کلی تخمک خوب داشته باشی ،راستش من در حال مصرف ال دی و تزریق سینافکت هستم ،و ۹ روز دیگه نوبت سونو دارم برای داروهای اصلی ولی خوب به خاطر ایجاد محدودیت ها نمیدونم قراره چی بشه ،آخه من شهرستانم