2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
عزیزم بهترینا پیش روته...... 

ببخشید عزیزم من پلی کیستیکم سری اولم هایپر شدم الان میگن تخم مرغ بخور من ابپزشو نمیتونم بخورم اشکال نداره نیمرو بخورم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیروز شوهرم از هر جا پرسیددگفتن سالمه خودمم زنگ زدم مرکز گفت سالمه بررمن تو در یخچال طبقه پایین ب ...

منم پایین یخچال گذاشته بودم ، سالم بنظر میرسه همونجوری روغنی 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم شکم کلا نباید بذاری.....  برا انوکسا کلا گرم کردن خوب نیست.....  برا پروژسترونام ش ...

ااا خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییت من نمیدونستم و اینکارو میکردم خدا خیرت بده بهم گفتی

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره عزیزم باید یکی شو ریداکت کنم‌ میترسم.تو سونو ساک ساک رو پیداکرد رشد نکرده بود.اندازه تقریبا جنین ...

ای جانم ۳قلو باردارین😍 میدونم سخته ۳قلویی.. انشالله که برا ریداکت مشکلی پیش نیاد و با خیال راحت ۲قلوهاتو بزرگ کنی🙏

والا به نظرم بد نیست چک کنی..... آندونتریوز چی ندارین؟  به نظرم اگه همه چیو بررسی کردی یه هیس ...

عزیزم هیسترو شدم پارسال هیچ مشکلی نبوده اندومتریوز هم ک تو هیسترو نبوده، بعد این سیکل لانگ چیه ک شما گفتید برا پلی کیستیک ها خوبه؟

عزیزم بهترینا پیش روته...... 

قربونت برم خیلی مهربونی شماتشکر انشالله هرچی خیره.

این دلهره ام روکم کنم عالی میشه.

راستی میشه راهنماییم کنی?اینکه به دکتره بگم پی ار پی  وpgs خوبه؟ یاپیشنهادندم؟ 

عه عزیزم شما باردار شدی؟ خیلی خوشحال شدم واست شما اگه اشتباه نکنم سقط مکرر بودید نه؟

ممنونم عزیزم ...اره سقط داشتم اما مکرر نبود بار اول مثبت شد و 10 هفته فهمیدم تو 8 هفته متوقف شده ...به اصرار ازمایش دادم مشکل انعقادی. داشتم 4 ماه فاصله دوباره از شهریور دارو شروع کردم مهر انتقال دادم شکر خدا مجدد مثبت شد ...دعا کنید برام بمونه ...انشاله شما هم مثبت میشی و مامان میشی فقط مثبت فکر کن

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم بعضیا بعد انتقالم داشتن.....  من ن اشتم.....  حالا از دکترت بپرس.....  اما ن ...

فدات عزیزم ❤

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین