2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
عزیزم من میخوام کیوتن بخرم بخورم برای کیفت تخمک اخه یه بار پانکچر شدم 5تا تخمک داشتم یه جنین تشکیل ش ...

عزیزم من بار سوم که پانکچر شدم از دو ماه قبل شروع سیکل روزی دو تا سفیده تخم مرغم برا صبحونه میخوردم.... 

به نظرم روکیفیت تخمکام بیتاثیر نبوده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نگران نباش.....  من حتی یه روز نخوردم فرداش خوردم یعنی یه روز فاصله افتاد.....  ...

انا جون من برا انتقال امپول داشتم که جای امپولام که عفونت کرد برام شیاف تجویز کردن. روز ۸ و ۹ و لک دیدم گفتن دوتا شیاف بزار دوباره روز ۲۲ انتقالم بتز لک دیدم زنگ زدم رویان گفتن یه شیاف اضاف کن یعنی سه تا شیاف بذارم که چون لک قطع نشد یکی دوبار آمپول زدم کلا قطع شدم لکه بینیم ولی از اون روز به بعد شیاف رو سه تا کردم. الان خواب موندم نتونستم نوبت شیاف صبحم رو بذارم . دیروز هم همین طور شد. اشکال نداره از این به بعد دوتا شیاف بذارم؟ درد و لکه بینی هم ندارم اصلا

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم خوبی انا جان؟ میشه جوابموبدی.؟😥😥 منم دقیقا قبلاذخیرم1/5بود بعدیکبارپانکچر الان شدم1/2ب ...

عزیزم والا من ذخیرم همونطور که گفتم 1/4 بود دو بار پانکچر که شدم بار اول دو تا جنین شد از 6 تخمک و بار دوم ۴ تا از ۶تا.... 

البته ما مشکل مورفولوژیم داشتیم..... 

بعد این دو تا انتقال منفی مشکلات ایمنی و انعقادیو آندومتریوزم رفع شد.... 

بعد مجدد پانکچر شدم..... 

این دفعه ده تا تخمک عالی داشتم که ۵ تاش جنین شد.... 

به نظرم خوب هم سری سوم داروهام بهتر بودن هم آندومتریوزم درمان شده بود..... 

خلاصه شکر خدا جواب گرفتم..... 

داروهات دفعه قبل چیا بودن و چه نوع سیکلی داشتی؟ 

بعضا بدن به یه سری از داروها جواب نمیده یا خوب جواب نمیده............ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی انا جان؟ میشه جوابموبدی.؟😥😥 منم دقیقا قبلاذخیرم1/5بود بعدیکبارپانکچر الان شدم1/2ب ...

عزیزدلم اما نا امید نشو...... 

ما به عنوان مادرای نمونه انتخاب شدیم..... 

ضمنا اینطوری به قضیه نگاه کن که ما همه جوره داریم تولد بچه هامونو با تمام وجودمون حس میکنیم..... 

این خودش یه نعمت بزرگه... 

ممنون عزیزم دعاکن اینبار تخکمام بیشترشن ولی برای انا جونم خوندم انگارخواستن تخمک بیشتریه معجزه میتون ...

عزیز دلم اتفاقا تخمک با تعداد خیلی بالا همچینم خوب نیست..... 

با نظر من ایده آترین تعداد همون 10-12 هستکه نه کمه نه زیاد..... 

تعداد بالاتر میره به الطبع رو کیفیت تاثیر میذاره..... 

آخه پس چرا میگن معمولا تو این سنین ریسک سندرم داون میزنن.؟من ۴۱ هستم.برام ریسک بالا زدن.خیلی نگران ش ...

نمیدونم راستش. من آزمایشگاه دنا رفتم. شنیدم بعضی آزمایشگاه ها بالا میزنن که مجبور شی بری سلفری پول بیشتری بدی. اما راست و دروغش رو نمیدونم هرچند با این اوصاع بعید هم نیست. یک به چند زده مگه ریسک سندروم داون رو ملیکا جون؟ البته اگه دوست داشتی بگو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها سلام كسي ميدونه تو اصفهان از كجا شير سويا بخرم ؟؟ خواهش ميكنم اگر ميدونيد بهم بگيد  پ ...

عزیزم فقط حواست باشه اگه کم کاری تیروئیدداری نخوری.... 

بچه ها کسی میدونه چی خوبه واسه تیپ آندومتر ک خوب بشه؟ تروخدا اگه میدونید بگید☹️😭

عزیزم تا جایی که من یادمه..... 

مایعات زیاد.... 

پیاده روی..... 

عزیزم میشه ادرس و شماره تلفنشو بهم بدی ؟ منم دوبار ivf و دو بار iui کردم مشکلم تنبلی تخمدان و ک ...

02177509055

اگه تهرانید بهتره حضوری برید تلفنی شاید خوب جواب ندهند.

یک شنبه و سه شنبه اقاحسینی هست و دوشنبه و چهارشنبه دکتر ال یاسین، هردوشون تو یک سطح هستند و خوبند ادرسش رو از اینترنت تو سایتشون بهتر متوجه میشی..کنار سفارت رومانی خیابان مشکی کلنیک باروری امید

چرا عزیزم نگران نباش . منم ماه قبلش انجام داده بودم بعد که پریود شدم رفته بودم تو سیکل انتقال

واسه شما تاثیر داشت؟؟ جواب گرفتید؟

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
سلام عزیزم. ۴۲ سال. خدارو شکر غربالم خوب بود اما دکترم و همسرم میگفتن سلفری بدیم خیالمون راحت تره‌. ...

سلام لیلا جون.هزینه سل فری چند تومانه؟

علاوه بر ازمایش سل فری، باید سونوهای غربالگری رو هم بریم؟ سونو ها و ازمایشات غربالگری و سل فری رو بیمه تکمیلی هم قبول میکنه؟

سلام عزیزم یه سوال الان ماها که دی اف ای همسرامون بالاس پی جی اس خوب نیس؟ من سری پیش پی حی اس کردم ک ...

به نظرم اگه جنینات سابقه سندرم داشتن چک کنی بهتره...... 

بهتر از اینه خدای نکرده باردار بشی بعد تو غربالگریا خودشو نشون بده..... 

اما بازم با دکترتو جنین شناست مشورت کن..... 

من همسرم انگار ازین مدلاس که به دارو جواب نمیده و دارو مصرف کرد بدتر شد خیلی 

عزیزم دی اف آی بیشتر از مکمل با اصلاح رژیم غذاییو تغذیه سالمو رعایت یه سری نکات دیگه بهتر میشه..... 

خنک نگهداشتن ب ی ضه ها..... 

پوشیدن شلوار راحت و غیر تنگ و...... 

شلوار لی ممنوع..... 

لباس زیر تنگ ممنوع..... 

دوش داغ و سونا و جکوزی ممنوع..... 

سرخکردنی ممنوع..... 

میوه و سبریجات تازه..... 

چربی خون اگه داره پایین بیاره..... 

خلاصه تغذیه و زندگی سالم و خنک نگهداشتن ب ی ضه ها از فاکتورهای مهم اصلاح دی اف آی هست..... 

آنتی اکسیدانها (تو تغذیه و مکملها) خیلی کمک میکنن به حذف رادیکالهای آزاد.....