2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم نینیت پسر شد😍😍 به سلامتی ❤️❤️❤️

سلام به روی ماه مامان چند قلوها. سلامت باشی عزیزم. راستش استرس آب دور جنین رو دارم و سونوی آنومالی. ایشالا به زودی یه تیکر چند رنگ میذاری تو تاپیک. خیلی دعات کردم دیدم انتقال دادی به سلامتی. ایشالا دست پر برمیگردی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اع پس یعنی این ماه نشد? ایشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم. اره شایدم اشترس نمیزاره یا این دار ...

آره انگار ماه بعده انتقالم چون دکتر بهم پردنیزولون داد گفت دو هفته مونده به پریود بخور پری شدی بیا

چی شد پری خانوم تشریف آوردن؟😄😄

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بنظرت دکتر صالحی چجوره تعریقشو زیادشنیدم.میگم میشه داروبده برا تقویت ایپرم وافزایشش.اخه شوهرم ازو هس ...

عزیز به خدا من راجب دکتر مردان چیزی نمیدونم

چون شوهرم خداراشکر مشکلی نداشت

انشاالله که شوهرت با این داروها اسپرمش خوب میشه

سلام‌مهربون .تا جایی که میدونم خونریزی روان‌ملاک هست.اگه واقعا فقط در حد لکه هست بهتره روز اول حساب ...

سلام عزیزم باشه مرسی قربونت برم. اره زنگ زدم بعدچندساعت جواب دادن گفتن برای شنبه مینویسیم پریودنشدی دوشنبه بیا

آره انگار ماه بعده انتقالم چون دکتر بهم پردنیزولون داد گفت دو هفته مونده به پریود بخور پری شدی بیا ...

نه لعنتتتتییی اعصابموخورد کرده. یه ذره لک دیدم دیگه هیچی زنگ زدم برای شنبه نوبت گرفتم گفتن پربودنشدی دوشنبه شدی بیا

پردینزولون واست عوارض نمیده?? من افتضاح عضلات پام دردمیگرفت گفتم دکترگفت قطع کن

سلام عزیزم خون ریزی روان ملاک هست ولی اگر فکر میکنی بهتره زودتر بری حتما این کارو بکن

سلام. عزیزم خیلی ممنون, نه دیگه الان همون یه ذره هم قطع شدش, واسه شنبه وقت گرفتم ببینم پریودمیشم یانه, نشم گفتن دوشنبه بیا. 

دعاکن عزیزم ازالان بازمن استرس گرفتم توی کاغذهمه حرفهای شمارونوشتم بپرسم خوبه انجام بده دکتر. ازجمله prp. وpgs یاخراش و اینجور چیزا. تا اینبارخدابخواد نتیجه گرفتم

خوب برو فوقش یروز میمونب ولی اکثرامیگن خونریزی باید باشه که دیواره رحم ریخته باشه

سلام عزیزم زنگ زدم واسشون گفتن نه نمیشه بمون شنبه شدی بیا نشد دوشنبه بیا. خداکنه سریعترپریودشم پوف انتظارش سخته

سلام ممنون  هیچی گفتن جنینا بلاستوسیت نشدن .جنین شناس گفت احتمالا مشکل از اسپرم بوده .ویتامین ...

اع جدی عزیزم؟؟ یعنی حیف شدن جنینات؟ کاش همون سه روزه انتقال میدادن خیلی ناراحت شدم. 

وای ماها تاکی بایدهمش تواسترس باشیم؟؟ میگم شماهم سیکل پریودت زیاده؟ من هر40روزیکبارهست انگاری. 

الانم بدترنامنظمم گیج شدم به کلی

سلام به روی ماه مامان چند قلوها. سلامت باشی عزیزم. راستش استرس آب دور جنین رو دارم و سونوی آنومالی. ...

ممنون گلم خیلی لطف داری

نگران نباش اصلا، مطمین باش همه چی عالیه. ایشالا انجام میدی خیالت راحت میشه

مرسی از دعای خیرت ، دیگه توکل بخدا ایشالا همه منتظرا نتیجه بگیرن❤️❤️🙏🏻💕

نه عزیزم، دردای منظم زایمان داشتم، رفتم بیمارستان نوار قلب جنین را گرفتن و گفتن ضربان‌ افت شدید داره ...

به سلامتی عزیزم 

انشاالله  همیشه شاد و سلامت باشی 🌷💙❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ای جونم خیلی خیلی خوشحال شدم برات  منم همیشه دوست داشتم سه چهار تا بچه داشته باشم  چون م ...

عزيزم براي خدا هيچ كاري نداره ، ان شا الله شما هم صاحب ٣ الي ٤ تا فرزند سالم و صالح ميشيد ، من هم فقط همين يك برادر رو دارم و هميشه فرزند زياد دوست داشتم .