2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
چقدر طول کشبد تا مرخصت کنن؟

۹ و نیم انتقال داد،بعدش استراحت تا ۱۱ و ربع 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای ازمایش کرونا دکتر عارفی میفرسته آزمایشگاه مایسا اونجا ششصدو چهل میگیره برای پانکچرم اونجا این ت ...

ابن سينا خيلي معتبره ازمايشگاه اش و ازمايش كرونا براي مريضاي خودش مجانيه 

فرقي نداره اونا جواب را ميخان البته خيلي هم شلوغه ابن سينا

عزیزم من تو ۱۰هفته هستم وباز هم لک بینی دارم

عزیزم دکترت نگفت علتش چیه؟من لک بینی داشتم خوب شد هفت هفته هم رفتم سونو خداروشکر دوقلو بود وهمه چیشون خوب بود این لکه ها منو کلافه کرده

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
سلام تورک آنا جونم💜 اول اینکه کلی ذوق کردم تو قسمت نوتیفیکیشن اسمت رو دیدم و دیدم که جواب کام ...

فدات عزیزم...... 

یه مدته به سختی میتونم سر بزنم اما دلم همش اینجاست.....

والا نمیدونم اون ماه تخمکگذاریم تاخیر داشته یا کلا سیکلم جابجا شده بوده..... 

هر چی بود دیگه پریود نشدم و مجدد مامان شدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمااااا من تو بارداری خیلی خرپف می کنم چیکار کنم @زینبی_بابا     دوستان کسی میدو ...

عزیزم تا باشه از این خروپفها باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات عزیزم......  یه مدته به سختی میتونم سر بزنم اما دلم همش اینجاست..... والا نمیدونم اون ما ...

ایشالا من بعد بیشتر میبینیمتون عزیزم
ولی من چون توی دو تا پانکچر تجربه داشتم که با وجود آمپولا رشد فولیکولام کند بود میتونم تقریبا مطمئن باشم تخمک گذاریم دیر هستش ، حالا باز باید ببینم این ماه کی پریود میشم اگه سر وقت پریود بشم معلوم میکنه واقعا رشد فولیکولای من کنده و تخمک گذاریم دیر اتفاق میفته

شما اطلاع داری سینال قویتر یا هاش ام جی؟

فکر کنم سینال من باچندبار آی وی اف میدونم حتما سینال یا گونال حتما هست اما هاش ام جی در مرحله دومه🤔🤔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اخی عزیزم، متاسفم😭 منم از اینکه جنین بعداز فریز از بین بره خیلی میترسم😫

جان من نترس ،منم بار اول که جنین فریز کردم یه خانم بود اومد انتقال دوسری رو براش از فریز در آوردن هیچکدام براش نموند  بعد پانکچر سومی ناخداگاه یاد اون خانم افتادم همون بلا سر خودم اومد بازم من سه تاش موند اون هیچی با اینکه منم شد هیچی😔😔😔😳😳

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹