2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسییی عزیزم دکتر طرازی  ممنون گفتی، خیالم راحت شد. ♥️

حدس زدم دکتر منم طرازی بود . بهش اعتماد کن . به منم گفت سه تا چهار روز استراحت بعدش کارای سبک و معمولی نه در حد مهمانی دادن و ... 

چه خوب  منکه از این همه امپول وحشت دارم از شانسم فکر کنم دوباره پانکچرشم    

😂😂

ببین از حالا شروع تقویت کن خودتو ، مکمل بخور ، هر روز ناشتا یک قاشق عسل و دارچین و سیاه دونه بخور ، کلی گرمی زیاد بخور

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم😍 خیلیم عالی ایشالا مثبت میشی عزیزم راستی انتقال درد داره ؟ چقدر طول میکشه؟

من امروز انتقال داشتم ، اصلا درد نداشت ، من انقد میترسیدم ، این دستگاه معاینه رو ژل زدن بهش راحت گذاشتن داخل

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من امروز انتقال داشتم ، اصلا درد نداشت ، من انقد میترسیدم ، این دستگاه معاینه رو ژل زدن بهش راحت گذا ...

بسلامتی عزیزم ،انشالله که دو هفته دیگه با بتای خوشکل خوشحالمون کنی 😍

میگم قبل انتقال برات شستشو ندادن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بسلامتی عزیزم ،انشالله که دو هفته دیگه با بتای خوشکل خوشحالمون کنی 😍 میگم قبل انتقال برات شستشو ند ...

انشالله عزیزم مرسی 

نه ندادن

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

دوستان من بتام روز ۱۲   ۲۹۳

روز پانزدهم     ۱۱۱۳

روز هجدهم که امروز بود ۲۷۷۸ بود

انتظار داشتم بتام بیشتر رشد کنه بعد ۷۲ ساعت ۲/۴ برابر شده خیلی از خارج رحمی میترسم 😭

از روز نهم لکه بینی و خونریزی داشتم که امپول دروژسترون گفتن جا شیاف بزنم فقط چند روز قطع شد باز شروع شد 😔

نظر شما چیه ؟ 

خدایا خودت مواظبش باش

بچه ها سلام 

من رفتم امروز دکتر بعد از دوتا انتقال منفی برام سونو سه بعدی نوشت و یه سری آزمایش ایمنی انعقادی گفت اگر تو سونو سه بعدی مشکلی بود هیسترو میکنم در غیر اینصورت دلیلی نداره فقط خطر داره

هر کی پیام منو میخونه تو رو خدا برام دعا کنید فردا ساک رو داخل رحم ببینه دکتر 

انشالله عزیزم 🙏🙏🧡