2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
منم دیروز داشتم پرونده م رو نگاه میکردن ،برای منم هچینگ نکرده بودن 

مال منم نکردن. از بچه های تاپیک شنیدم هچینگ موثره. همون موقع تماس گرفتم اصفهان ببینم کلا انجام میدن یا نه گفت بله اگه بخایید و سنتون بالای سی باشه انجام میدیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون جون من دیروز پریود شدم تا حالا پریود این شکلی ندیده بودم رو به موتم😩😩

سلام عزیزم توخلاص شدی, وای اخه چرا? سریع بروبه دکتوت خبر بده شایدبهت گفت مفنامیک اسیدبخوری. 

خوبی الان؟ 

من که همچنان درانتظارم وهیچ علائمشم نمیاد. 🤕

سلام عزیزم خوبی بسلامتی امروز انتقال دادی ؟  راستی از دکتر پرسیدی که هیدروکسی کلروکین رو ادامه ...

سلام 

بله انتقال دادم

بله پرسیدم باید ادامه میدادم البته از خودش نپرسیدم از ماماش پرسیدم 

سلام دوستان،  شخصی بوده تو دوره بارداریش آمپول آنوکسا پارین تزریق کنه و بعد از زایمانشم دکتر گف ...

بله خواهر من.چند روز قبل از سزارین قطع میکنن. بعد از سزارین دوباره میگن چند روز بزنی بعد قطع میکنن.

مال منم نکردن. از بچه های تاپیک شنیدم هچینگ موثره. همون موقع تماس گرفتم اصفهان ببینم کلا انجام میدن ...

یعنی اگر سن زیر ۳۰ سال باشه انجام نمیدن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله این سری دیگه مثبت میشی دوتارو انتقال میدی؟؟؟ کارخاصی کردی واسه اینسری؟؟؟

والا کار خاصی که نکردم فقط به دکترم گفتم که عکس رنگی برام بنویس گفت کسی که میکرو میکنه عکس رنگی لازم نداره مگه به خاطر عفونت عکس بندازیم که گفتش داروهای عفونت رو بهت میدیم که پیشگیری کرده باشیم وگرنه داروها عین قبل هستن فقط این دارو های عفونت اضافه شدن 

سلام الهام جون ، خوبي عزيزم ؟ دختر گلت خوبه ؟ من هم هستم ميام سر ميزنم به تاپيك ولي زياد مثل قبل وقت ...

سلام عزیزدلم شکر ماهم خوبیم دست بوس خاله اش‌هست گلم 😍چقدر زود میگذره زمان انگار همین چندماه پیش خبر بارداری تو دادی انشالله بخیر خوشی بغل بگیری 🙏🏻❤️😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهی عزیزم.اره پروسه دندون.خیلی اذیت کننده هس پسرمنم خوبه خداروشکر خیلی شیطونه منم.مثل تو مدام دنبا ...

ای جاننممممم پیشاپیش تبریک میگم و‌مبارکهههههه انشالله جشن تولد ۱۲۰ سالگیش و دامادیش ❤️😍🌷🙏🏻😘 

دخترمن از وقتی که دندون در اورده بد شده 😑مخصوصا الان دندونای بالایی هم داره درمیاد هیچی دیگه تا تکمیل بشه این دندونا منم بیخواب و موهای سر سفید 😑 

تنشون سالم باشه فدای سر این فسقلیاا😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام بچه هاا ، امروز دو تا انتقال دادن برام ، ۲ تا دیگه فریز میکنن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍