2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست

دوستای گلم اتفاقا بهترین کار اینه جنین با حداقل دستکاری منتقل بشه.... 

به نظرم قرار نیست ما به دکترا دیکته کنیم که هچینگ کنن، بلاست باشه جنینا یا سه روزه یا..... 

اصولا اونا باید خودشون با توجه به شرایط جنین و مادر تشخیص درستتری بدن.... 

هچینک اگه لازمه باید انجام بدن.... 

جنین اگه نیازه به مرحله بلاست برسه تا خیالشون از بابت رشد جنین راحتتر بشه باید به اون مرحله برسونن..... 

یعنی کدوم خوبه کدوم بده نداریمممممممم.... 

خوب اینه که چی برای کی خوبه..... 

خواهشا فاکتور استرس رو به حداقل برسونین..... 

نمونش رو زیاد دیدیم..... 

خیلیامون بارداری دوممون رو مدیون همین نداشتن استرسیم..... 

برا ماهها که شانس بارداری طبیعیمون خیلی پایین تخمین زده میشه وقتی نهایت بیخیالی و دغدغه برا بارداری رو داریم طبیعی باردار میشیم..... 

نمونشم کم نبوده تو این تاپیک...... 

پس فاکتور استرس رو دست کم نگیرین...... 

خواهش تا میتونین آروم باشین..... 

میدونم سخته.....

استرسمون هیچ وقت صفر نمیشه اما لااقل تا میتونین کمش کنین... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پرونده رامیدن به خودمون؟

به من دو تا برگه داده بودن که داخلش شرایط اسپرم و تعداد تخمک و کارهایی که روی جنین انجام شده بود نوشته شده بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من دو تا برگه داده بودن که داخلش شرایط اسپرم و تعداد تخمک و کارهایی که روی جنین انجام شده بود نوش ...

مدارک پرونده چیه  شرح انجام وبیهوشی ودستورپزشک .میخوام برابیمه تکمیلی ببرم.اینا توش هست؟

یا رب العالمین
مدارک پرونده چیه  شرح انجام وبیهوشی ودستورپزشک .میخوام برابیمه تکمیلی ببرم.اینا توش هست؟

بله عزیزم تو پرونده ای که برا بیمه میدن هست.... 

برا ما که بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام شادن جون.خوبی.چه خبرای خوبی...به به ...ماشالا...ایشالا که گل پسرتو به سلامتی بغل کنی.

سلام عزیزم😙😙😙 خوبم خداروشکر، شما خوبی؟

قربونت، انشاالله قسمت خودت به زودیه زود😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

آره فکر کنم بود 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام مبارک باشه عزیزم میشه بگی تست کرونا از همراهت گرفتند واینکه بیهوشی کامل بودی  

نه عزیزم نگرفتن, چون سزارینم خیلی یهویی شد و قبلش شام خورده بودم، بی‌حسی اسپاینال شدم، اصلا هم درد نداشت اینقد همه ترسناک جلوه دادن