2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
خوب منا روز سوم گفتن باید بلاست بشن .منم که موافقت نکردم از منکه نظر نپرسیدن گفت برو سه شنبه بیا خوب ...

با منم همینکار رو کردن ،دوتا ۳ روزه انتقال دادن ،گفتن ۲ جنین دیگه پیشرفتی داری دوروز دیگه تماس بگیر که بعد از دو روز گفتن پیشرفت نکردن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که خیلی زود برطرف بشه ،منم فکر میکنم دچار عفونت شدم البته از طریق معاینه متوجه شدن

ممنونم‌عزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فرداصبح برم نوبت جنین شناس میدن؟

والا من اطلاع ندارم ،ولی من میخواستم یه بار با جنین شناس صحبت کنم ،گفتن اسمت رو بنویس ،بعد از ۲ ماه باهام تماس گرفتن که من اون موقع اصلا اصفهان نبودم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم آروم قدم زدن تو خونه خیلیم خوبه.....  تا وقتی که لک و خونریزی نباشه استراحت مطلق نیاز نی ...

اتفاقا منم چون اینا رو شنیده بودم و طبق چیزهایی که از این دکتر شنیدم، که انقدی حساس نبود، تعجب کردم. حتی وقتی اومد برای انتقال، من دراز کشیده بودم سرمو بلند کردم ببینمش و سلام کنم گفت بعدا سرتو اینجوری بلند نکنی ها! الان یه جوری نگرانم که هر حرکت بدنم رو با اون سر بلند کردنه مقایسه میکنم و میترسم!

البته اینم گفت بعد چهار روز حتما راه برو، نری بعد دو هفته بیای بگی دو هفته خوابیدم. 

من زنگ زدم پرسیدم گفت بیا این ماه خراش بده وعکس رنگی بگیر وماه بعدانتقال 

سلام عزیزم خوبی به خدا خیلی ناراحت شدم منفی شدی ایشالا به حق فاطمه زهرا این دفعه مثبت بشی و دلت شاد بشه منم دوبار منفی شدم در جریانی که تعیین جنسیتم دوتا بیشتر جنین ندارم که این سیکلم میخوام انتقال بدم التماس دعا دارم ازتون میخواستم خراش بدم که فک کنم زمانش گذشته دیگه نمیشه ۰۰

والا من اطلاع ندارم ،ولی من میخواستم یه بار با جنین شناس صحبت کنم ،گفتن اسمت رو بنویس ،بعد از ...

من از ده تافولی ۸تاتخمک شد ۳تاجنین.دکترم روزی ۱۵۰ واحد فقط سینال داد بنظرت دکترمم عوض کنم دفعه بعد؟

یا رب العالمین
اخه من دوروز هم گذشته بهم گفت شش روزه وهفت روزه هم داشتیم

خوب پس استرس به خودت راه نده شاید تا الان یه پیشرفتی داشتن ،انشالله فردا که رفتی همه چی به خوبی پیش میره و انتقال میدی

من از ده تافولی ۸تاتخمک شد ۳تاجنین.دوارم روزی ۱۵۰ واحد فقط سینال داد بنظرت دکترمم عوض کنم دفعه بعد؟

نه اول با جنین شناس صحبت کن ،ببین علت چی بوده ؟ببین اصلا نظرش چیه ،بعد اگر گفت که تخمک هم ضعیف هست اونوقت به فکر دکتر جدید باش

بنظرت بهشتی هم همینجوره طبق نظر خودشون انجام میدن؟

اطلاعی ندارم در مورد مرکز بهشتی

خوب پس استرس به خودت راه نده شاید تا الان یه پیشرفتی داشتن ،انشالله فردا که رفتی همه چی به خوبی پیش ...

تو نت هم خوندم که جنین ۵تا۶روز بلاست میشه ممکنه فردا کیفیت نداشته باشه وبخوان انتقال بدن؟

یا رب العالمین