2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045263 بازدید | 684441 پست
خدارو شکر....تبریک میگم عزیزم.ایشالا به سلامتی.همون تبریز میکرو کردی؟من خواهرم توی ۴۳ سالگی بچه دومش ...

ممنونم عزیزم.ان شاالله قسمت شما هم بشه.

کاملا درسته.شاید یکی تو ۲۰ سالگی شرایط خوبی برا بارداری نداشته باشه و یکی تو ۴۵ سالگی بارداری سالمی رو پشت سر بگذاره.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب کمپکس برا مردها م خوبه؟ مرسی راهنماییم کردی😘

ویتامینه.ولی چون شوهرم تو داروهاش تقریبا همه ی ویتامین ها رو داشت بهش نزدیم.ولی شوهر خواهرم باشگاه میرفت خودش میخرید میزد 

بچه ها الان یکی تاپیک زده بود میگفت چسب جنین میزنن موقع انتقال که نیوفته😬 چسب جنین واقعیه؟؟😀

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها الان یکی تاپیک زده بود میگفت چسب جنین میزنن موقع انتقال که نیوفته😬 چسب جنین واقعیه؟؟😀

اره عزیرم.اسمشم GCSFهست البته میگن براهمه ی جنین ها میزنن تو قسمت جنین شناسی ولی بعضیا قبل انتقال یاداخل رحم میریزن یا زیرجلدی میزنن. کاربردای زیادی داره برا اونایی که لوسمی ایناهم‌دارن شنیدم زیر جلدی میزنن.

من دیگه اخریه من پنج سال پیش تا مرز دارو گرفتن رفتم ولی پشیمون شدم الان نزدیک ۴۰ هستم دکتر گفت دیگه ...

عه عزیزم پس واقعا خداخواسته شده که مامان دوتا پرنسس بشی ودخترت تنهانمونه ...بازم همه چی دست خداست .بعصی وقتا بیماریای رحم ومشکلاتش با باردارشدن ازبین میره ایشالا برای شماهم خوب بشه نیازی به دراوردن رحمت نباشه ...منم خیلی ناراحت بودم که انتقالم منفی شد دقیقا ۲۵ میلیون هزینه کردیم وکلا دوتاجنین موند ومنفی شدم ولی شوهرم گفت معلوم بود دیگه بار اول نمیگیره 😕میگفت من میدونستم منفی میشی مثلا به من روحیه میداد ...پارسالی ۱۱هفته و۳روز بودم ان تی گفت دکتر شاکری رفته بودم دختره ولی نمیدونم دیگه درست بود یانه چون میگن دکتر شاکری معمولا اشتباه میگه 

چون من مچ دستام زانو  درد اینا داشتم از قبل بارداری کلسیم میخوردم فکر کنم تو جنسیت بی تاثیر نبو ...

اهان من خیلی کم لبنیات میخورم فقط پنیرودوغ میخورم یعنی اصلا دوست ندارم ولی بعد بارداری آزمایش دادم کلسیمم خوب بود دکتر گفت نیاز به قرص ندارم 

عزیزم منم هیسترو و خراش قراره بدم  نمیدونی باید بعد پریودی باشه یا قبلش؟؟؟

من هفتم پریود شدم قراره ۲۴ هیسترو و خراش انجام بدم ان شاءالله بعد پریودیم هم انتقال بدم الان ال دی داده و گفته از ۲۶ هم سینافکت شروع کن بزن.

خدایا شکرت
اره عزیرم.اسمشم GCSFهست البته میگن براهمه ی جنین ها میزنن تو قسمت جنین شناسی ولی بعضیا قبل انتقال یا ...

یعنی برای ما هم میزنن؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه هاا امپولای پروژسترون چقد درد داره ، نمیتونم راه برم ☹

منم اول با دکتر نصر وقت گرفته بودم ولی یدفعه وقتمو موکول کردن به دو ماه بعد منم با دکتر لاهوتی برداش ...

من  تشخیص واسم مهمه  نمیدونم حالا چیکار کنم اگر روالش مثل رویان که هیچ 😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊