2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

روز اول بهم گفت برو فکراتو بکن با شوهرت مشورت کن که جنین اهدایی بگیرین اینهمه میخواین پول خرج کنین ، که من گفتم نه میخوام شانسمو امتحان کنمم☹

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من تزریق میکنم خیلی اوقات سفت میشه یا گوله یا حتی کبود،   وقتی شکمم بزرگتر شدش دیگه دارم به باز ...

برای منم همینه همه کبود و گلوله شده البته من تازه اول راهم نزدیک ۱۲ هفته هستم.

بازو بهتره یا ران؟ اخه توی گوگل خوندم دور نافی جذبش از همه بهتره. بعد دور ناف بازو یا ران؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه چی دست خداست واقعا، من ازپارسال به اینور یک سال وقتمو وپولمو هدر دادم وانتقالم منفی شد خدا گفت د ...

من دیگه اخریه من پنج سال پیش تا مرز دارو گرفتن رفتم ولی پشیمون شدم الان نزدیک ۴۰ هستم دکتر گفت دیگه نمیشی  چون اندومتریوز داشتم اسپرم مفرو صفر میخواستم رحم در بیارم از بس دردهای قایدگی وحشتناک داشتم نمیدونم خدا خواسته  شد اصلا فکرشم نمیکردم می خواستم بندازم ولی دکتر گفت من اینکار نمیکنم  خلاصه شد دیگه اونجا که من میرفتم اکثرا منفی میشدند ۲۰ میلییون خرج میکردن نمیشد اخرشم ناراحتی اعصاب میگرفتند منم شوهرم مخالف ۱۰۰ درصد بودراستی سقط قبلیت جنسیتش چی بود؟

انشالله مامان میشی

انشالله🧡 انشالله هممون

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ممنون.واقعا دکتر طرازی چیزی برای من کم نزاشت ولی ترجیح میدم یه پروسه دیگه ایی رو شروع کنم.من ۴۲ سالم ...

عزیزم تو سن ماها با تخمک خودمون احتمالش رو پایین میاره....به خاطر همین بهت گفتن تخمک اهدایی که احتمال موفقیت بالا بره

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عه شمایه دختر دیگم داری من فک کردم اولین بچتونه ..عزیزم دوتا آبجی خیلی بهتره وقتی به دنیا بیاد کیف م ...

چون من مچ دستام زانو  درد اینا داشتم از قبل بارداری کلسیم میخوردم فکر کنم تو جنسیت بی تاثیر نبود دکتر گفت از اول بارداری همون ادامه بده چون من لبنیات اصلا نمیخورم ولی بهداشت گفت ماست دو لیوان کافیه

چون من مچ دستام زانو  درد اینا داشتم از قبل بارداری کلسیم میخوردم فکر کنم تو جنسیت بی تاثیر نبو ...

گلم شما طبیعی حامله شدی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بعد از این همه شکست تصمیم گرفتم برم پیش دکتر نصر دیروز زنگ زدم مرکز مام وقت بگیرم حالا دی ماه وقت داد بماند  گفت مشخص نیست دکتر باشه یا نباشه ولی تیمش هستن بهش گفتم من بیشتر از اینکه به درمان یا ای وی اف نیاز داشته باشم تشخیص واسم مهمه خلاصه که گفتم بخاطر کرونا دکتر کمتر ویزیت میکنه دوستان کسی هست کلینیک مام رفته باشه خدا هیچ کس محتاج بنده اش نکنه 

چه مسخره بازی واقعا  😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
بعد از این همه شکست تصمیم گرفتم برم پیش دکتر نصر دیروز زنگ زدم مرکز مام وقت بگیرم حالا دی ماه وقت دا ...

منم اول با دکتر نصر وقت گرفته بودم ولی یدفعه وقتمو موکول کردن به دو ماه بعد منم با دکتر لاهوتی برداشتم ، دکتر خوبیه خداروشکر 

دکتر نصر اصلا ویزیت نمیکنه ، فقط پانکچر و انتقال انجام مبده ، اونروز دیدمش داشت انتقال هارو انجام میداد

کیفیت جنین هات خوبن جنین هم زیاد داری به نظرم راحت بلاست میشن خودت به دکترت پیشنهادبده

ممنون گلم از راهنماییت شما همیشه راهنماییم میکنی خدا تو دلیاتو واست نگه داره و سالم بغلشون بگیری ان شاالله😍

آره منم بهتره به دکتر پیشنهاد بدم بلاست انتقال بده اونم ۳ تا اگه شد توکل به خدا😊

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم شما پروژسترون خارجی از کجا گرفتید؟؟ 

من پروژسترون نداشتم عزیزم تازه پانکچر کردم هنوز انتقال ندادم

اهان چه جالب هزینه های توام شبیه من بوده منم پانکچر2تومن دادم فقط داروهام زیادمیشن 5تومن وبیشتر دیگ ...

والله آدم نمیتونه قضاوت کنه مرکز ما تا حالا انصافا کم کاری نکردن ان شاالله که از این ببعد هم نکنن. اگه خدا بخواد مرکز دولتی و خصوصی فرقی نداره اول دلتو به خدا قرص کن بعد ان شاالله برو کاراتو شروع کن استرس هیچیو هم نداشته باش دلم روشنه برات که اینبار مامانی😍😍😍

سلام خانما من امروز انتقال داشتم رفتم مرکز گفتن کنسل شده از۸تا تخمک ۳تا جنین تشکیل شده قابلیت انتقا ...

تقویتی هم خوردی چرا قابلیت انتقال ندارن؟ شوهرت مشکل داره؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی