2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
تو مرکز به ماما گفتم چجوریه انتقال هاتون ۳ روزه اس یا ۵ روزه گفت برای هرکسی متفاوته مونده به نظر دکت ...

کیفیت جنین هات خوبن جنین هم زیاد داری به نظرم راحت بلاست میشن خودت به دکترت پیشنهادبده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از ۱۸ تا ۱۲تاش آ هستن. منم دوست دارم ۳ تا انتقال بدم چون داخل یه نی ۳ تا جنین هست خودشونم گفتن ا ...

دکترمن همون اول شرط کرد کا سه قلو شدبیا ریداکت کنم منن قبول کردم 

@تیاراتیام    عزیزم بیا از خودت خبر بده تاریخ زایمان بهت داد دکترت  خوبی ؟  ...

سلام عزیزم،  من چند روز آماده باش هستم متاسفانه فشار بارداری گرفتم مرتب دارم چک میشم دکتر گفته هر آن احتمال ختم بارداری هست،،،  شما چه خبر؟  آن شالله روبراه هستید؟ تاریخ زایمانتون مشخص شده؟؟

سلام دوست خوبم.خوبی عزیزم.ایشالا به سلامتی نی نی گلت رو بغل کنی.ممنون از راهنماییت.خواهش میکنم روز ز ...

سلام، قربونت عزیزم میدونم بخدا خیلی داری سختی میکشی هرکدوم از این مواردی که گفتی واقعا داستانیه برای خودش،،،  ان شالله خدا با دادن یه جفت دوقلو یکجا دل خودت و همسرتونو شاد کنه و سختی ها تبدیل به شادی بشه براتون،،،  دعا میکنم سال دیگه این موقع سرت با بچه هات شلوغ باشه عزیزم، فقط ادامه بده حتما نتیجه میگیری، خودت بهتر میدونی همه بچه های اینجا با ادامه دادن و پیگیر بودن بلاخره مادر شدن مثلا دوستمون شادن هم با پنجمین بار مادر شدن.

ببین همیشه استثنا هست. یه خانمی تو نی نی پلاس سر تاریخ مشخص شده آزمایش داد ۰/۹بود بتاش دکترش گفت بای ...

واقعا تاحالا نشنیده بودم الهی که بارداری خوبی داشته باشه

چندروزه گذاشته بوده

حتما سه روزه بوده

من چون بلاست بود ناامیدم

سلام به همگی کسایی که انوکساپارین میزنین میشه لطفا بگین برای شما جاش سفت و گلوله نمیشه؟ برای من الان ...

من تزریق میکنم خیلی اوقات سفت میشه یا گوله یا حتی کبود،   وقتی شکمم بزرگتر شدش دیگه دارم به بازو میزنم

سلام به همگی کسایی که انوکساپارین میزنین میشه لطفا بگین برای شما جاش سفت و گلوله نمیشه؟ برای من الان ...

عزیزم تو گوگل بزن عکس محل های تزریق زیرجلدی.دقیقا جاهاشو نشون میده.هم پشت بازو هم ران هم هم شکم وپهلو