2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
گفتن ازمایش همسرم مشکل نداره البته توی مرکز انجام نداد...... یعنی پی جی اس همه مراکز انجام میدن؟ توی ...

گلم من قبلا تماس گرفتم بیمارستان مادر و کودک شیراز هم انجام میدن pgd رو ولی pgs رو بپرس انجام میدن یا نه، هزینه ها مادر و کودک کمتره فکر کنم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم، کدوم دکتر برای سقط مکرر رفتی؟ من مرکز رستمی میرم ولی سقط مکرر نیستم، چون زوج مینور هستیم ...

ممنون عزیزم ک جواب دادی. من سقط مکررم و دکتر میگه باید ای وی اف کنی. پی جی دی..... میخوام بدونم نوبت دهی ب چ شکله؟ تلفنی یا حضوری و اینکه خیلی دیر نوبت میدن؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من یه انتقال منفی داشتم 

آز ایمنی انعقادی دادم همه تو‌ رنج نرمال بودن 

فقط protein sزده ۳۲ که رنج آزمایشگاه ۵۵ تا ۱۶۰ ه 

میتونه دلیل انتقال منفیم باشه ؟ 

دکتر گفته برا انتقال بعدی انوکسا مینوسم برات 

ینی دیگه مشکلی نیست ؟ 

قراره هیسترو هم بشم @زینبی_بابا    

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
گلم من قبلا تماس گرفتم بیمارستان مادر و کودک شیراز هم انجام میدن pgd رو ولی pgs رو بپرس انجام میدن ی ...

میخوام حالا ک قراره ای وی اف بشم. ی مرکز خوب باشه. من متوجه نمیشم پی جی اس یا پی جی دی اخرش؟ 🙄هزینش خیلی برام مهم نیست 

[QUOTE=163222179]ممنون عزیزم ک جواب دادی. من سقط مکررم و دکتر میگه باید ای وی اف کنی. پی جی دی..... میخوام بدونم تماس بگیر کامل میگن چکار کنید، برای pgd ما اول رفتیم آزمایش کاریوتایپ که جوابش دوماه و نیم طول کشید، بعد نامه ورود به سیکل دادند و بعد هم داروهای قبل از تخمک کشی و بعد هم تخمک کشی، در مورد بیمارستان مادر و کودک پست قبلی که بهت گفتم بیمارستان مادر و کودک غدیر اسمش هست، اونم pgd داره.

خدا روشکر.چنتا جنین با چ گریدی گذاشتی

۱۹تاجنین داشتم.۳تاگرید آ و بلاست انتقال دادم دوتاش رشد کرده.اون یکی هم توسونو دیده میشد ولی رشد نکرده بود.منظورم اینه که نگران حرکت کردن نباشین

عزیزم منم هیسترو و خراش قراره بدم  نمیدونی باید بعد پریودی باشه یا قبلش؟؟؟

منم قراره انجام بدم دکتر برگ معرفی بیمارستان بهم داد و گفت پریود شدی ساعت ۹ برو بیمارستان

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ما کاریوتایپ انجام دادیم. لازمه دوباره انجام بدیم؟ 

کجا انجام دادید؟ نمی دونم از مرکز رستمی بپرس اگه قبلا انجام داده باشید اونو قبول دارن

کجا انجام دادید؟ نمی دونم از مرکز رستمی بپرس اگه قبلا انجام داده باشید اونو قبول دارن

یزد انجام دادم. شما شماره تلفن دارید از مرکز؟ یه شماره دارم زنگ میزنم اصلا جواب نمیدن

یزد انجام دادم. شما شماره تلفن دارید از مرکز؟ یه شماره دارم زنگ میزنم اصلا جواب نمیدن

آره سرشون شلوغه، چندین تماس بگیر بالاخره جواب میدن

خب خدارو شکر حال نی نی خوب شده عزیزم، منم دیگه به صورت خیلی سورپرایزی و اورژانسی سزارین شدم وساعت سه ...

عزیزم قدم کوچولو مبارکه،خدا حفظش کنه     همش تو فکرت بودم صدات بزنم بیای چکار کردی، آخه گفتی 25 اینا وقت زایمانه گفتم حتما هنوز وقت داری