2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
چرا 3 روز ان ای سیو بود. الانم شکر خدا خوبه شما چی کی زایمانتون

خب خدارو شکر حال نی نی خوب شده عزیزم، منم دیگه به صورت خیلی سورپرایزی و اورژانسی سزارین شدم وساعت سه و ده دقیقه بامداد گل پسر به دنیا اومد، ان شاالله روزی تمامی منتظرا

فدااات عزیزم سلامت باشی. آره وقتی نزدیکی هیچ کاریش نمیشه کرد. به خواهرامم مجبور شدیم بگیم. آخه همیشه ...

حالا خواهرهای خودت اشکالی نداره 😊

انشالله که به سلامتی بغلش بگیری عزیزم 🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خدارو شکر حال نی نی خوب شده عزیزم، منم دیگه به صورت خیلی سورپرایزی و اورژانسی سزارین شدم وساعت سه ...

پس گل پسرمون سحرخیزه. مبارکه عزیزم. دامادیش رو ببینی 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله سری بعد مثبتی💋💋💋 من سه شنبه میرم مطب میگم منو هیسترو کن  من پی سی او شدیدم ذخیره ...

من رفتم دکتر عصر خودش گفت هیسترو و خراش میدم همین ماه پری شدی زنگ بزن وقت بگیر  😕اما هنوز گفت این دوروز هم داروهاتو قطع نکن!

خب خدارو شکر حال نی نی خوب شده عزیزم، منم دیگه به صورت خیلی سورپرایزی و اورژانسی سزارین شدم وساعت سه ...

ای جان عزیزم 

مبارکت باشه 

نامدار باشه 

انشاالله بعدی🥰🥰🥰🥰

من رفتم دکتر عصر خودش گفت هیسترو و خراش میدم همین ماه پری شدی زنگ بزن وقت بگیر  😕اما هنوز گفت ...

عزیزم منم هیسترو و خراش قراره بدم 

نمیدونی باید بعد پریودی باشه یا قبلش؟؟؟

بچه ها کسی اطلاع نداره منو راهنمایی کنه؟. 😢

عزیزم دوستانی که انجام دادن وقتی پیامتون رو ببینن جواب میدن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه بابا همه چیش تشکیل شده. انشالله میری و کیفش رو میبری حسابی. آخه من بعضی هارو دیده بودم که تا ماه ...

توکل به خدا عزیزم، انشاالله جوجه هامون صحیح و سالم باشن

دختردایی من ماه آخرش خیلی شکمش کوچیک بود ولی پهلو داشت بعضیا شکمشون میاد جلو بعضیا به پهلوشون اضافه میشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پس گل پسرمون سحرخیزه. مبارکه عزیزم. دامادیش رو ببینی 

ممنون جانم، آره دیگه زیادی سحر خیز بودش، ان شاالله شما هم به سلامتی دوران بارداری را بگذرونی و گل پسرتون را بغل بگیرید

عزیزم کلا هر چی میخوریم در نهایت دهنمون اسیدی میشه و بعدش یه آب بزنی کافیه ولی مثل من زیاده روی نکن ...

زینببببب😭😭

بیا جواب منو بده تا دق نکردم

من بعد از چهله پریود شدم.هفت روز کشید ولی فقط دو روز اولش کمی خونریزی داشتم.بعدش در حد لکه بود

دو هفته بعدش هم دقیقا همین تکرار شد

باز یکی دو هفته بعدشم پریود شدم برای بار سوم.ولی این دفعه عین پریودی های قبل بارداری بود.خون زیاد اومد

میخواستم بخاطر اینکه دارم پشتسر هم پریود میشم برم دکتر.ولی گفتم این آخری رو به عنوان پریود در نظر میگیرم.تاریخ رو دقیق یادداشت کردم که اگه باز خونریزی پیش اومد برم دکتر!!

دیگه هیچ خونریزی و لکه ای ندیدم.16باید پریود میشدم ولی نشدم😢

من هیچ وقت عقب نمینداختم!

جلوگیری طبیعی داشتیم

یعنی ممکنه!!؟؟؟

به نظرت میتونه این بی نظمی و نشدنم طبیعی باشه!؟بخاطر بارداری و زایمان!

وای بچه هام تازه سه ماهشونه😓