2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
عزیزم شما مشهدی هستی... جسارتا چرا همینجا مشهد انجام نمیدی

سلام اره مشهدیم سری قبل تومرکزمیلاد انجام دادم دولتیه ونتیجه نگرفتم یکی از دوستای شوهرم این دکتر رومعرفی کردن به دلم نشست گفتم برم, حالام منتظرپریودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا برا پانکچر به مت گفتن دستشویی باید بری تا مرخص کنیم و گفتن سوپ ومایعات بخور تافردا.اینا را برا ...

نه بیهوشی نداره که

به من گفتن با مثانه پر بیا

چون سونو میکنن و جنین رو انتقال میدن. بعضی جاها اینطوری نیست

یه صلوات مهمونم کنید

سلام خانما. میشه درباره.پی جی دی یکم برام توضیح بدین.؟ من سقط مکررم. الان هفتمین بارداری در حال سقطم. دکترم میگه تنها راهت ای وی افه... میخوام بدونم کسی سقط مکرر بوده ک با این روش نتیجه گرفته باشه؟ من میخوام برم مرکز دکتر رستمی شیراز. اگ اطلاعاتی دارین کمکم کنید 😔

سلام عزیزم . خوبی ؟ نی نیمون خوبه ؟ من ۲ آذر وقت دارم . فکر کنم شما ۳ آذر باشید  

قربونت دوستم. ماشالا به این حافظه. به امید خدا و دل خوش عزیزم. راستی شکمت معلوم شده خیلی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوشنبه وقت گرفتم عزیزم ولی خب 17 هستم دکترم گفت برم خودم دوست داشتم 18 برم

به سلامتی عزیزم. خوبه که. من طاقت ندارم برم آنومالی. ایشالا این خوان هم بخیر میگذره برا هممون. راستی شکم آوردی؟

قربونت دوستم. ماشالا به این حافظه. به امید خدا و دل خوش عزیزم. راستی شکمت معلوم شده خیلی؟

اخه تاریخ های من و شما تقریبا یکیه . غربالگری که دقیقا تو یک روز بود . آره دیگه نمیشه پنهان کرد 🤭 شما چطور ؟

سلام ملیکا جون .یادمه شما پی ارپی کرده بودین .میشه بگید بعدش نیاز به استراحت دارم؟ چیزی لازمه باخودم ...

سلام عزیزم.فقط اونجا بعد پی آر پی گفتن ۲۰ دقیقه ای دراز بکشید.هیچ دردی نداشت.مثل معاینه.چند ثانیه طول کشید.فقط نوار بهداشتی برده بودم برا احتیاط.اونم که اصلا لکه ای نداشتم.بعدشم استراحت لازم نیست.

خدایا شکرت  
واسه من سر بارداری قبلی افتضاح بود تا ۲۴ هفته داشتم روزی  دوبار بالا میاوردم خیلی خیلی بد بود ا ...

اره واقعا خیلی بده منم کلا یک بار بالا اوردم همش تهوع دارم شمادیگه روزای اخریه که فسقلی تودلته بیاد بغلت لذتشو میبری 😍

سلام خوبی ازمایش سلفری منو فرستادن دنا .ازمایشگاه خوبیه؟ میفرستن خارج یا خودشون انجام میدن

خیلی تعریفشو میکنن ...نمیدونم عزیزم اروپا که تحریمیم نمیشه فرستاد به من گفتن کره یا هند میفرستن که من فکر نمیکنم بفرستن الکی میگن البته من دنا نرفتم ایراژن رفتم ..فردا ۱۰ روز میشه که سلفری دادم جواب شما چندروزه اومد ؟ 

اخه تاریخ های من و شما تقریبا یکیه . غربالگری که دقیقا تو یک روز بود . آره دیگه نمیشه پنهان کرد 🤭 ش ...

آره منم 🤭. مجبور شدم یه سر برم خونه مادرشوهرم، هوام گرم اما چنان بافتی پوشیده بودم که معلوم نشه.    آخه هنوز نمیدونن

منم فردا انتقال دارم عزیزم. من که میخوام امشب و فردا شب سوپ پا مرغ بپزم که داخلش سیب زمینی و رشته فر ...

منم امشب پای مرغ خریدم ، درست کنم فردا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
زنگ نزدی امروز بپرسی چند تا جنین داری؟  

زنگ زدم گفت ۵ روز کاری باید بگذره تا بگیم ، گفتم سه شنبه انتقالمه ،گفت همون موقع میگیم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ممنون انشالله برلی شماهم همینجوربشه

گیسو من جای تو هیجان دارم واسه فرداا😍😍 ایشالا فردا با نینی هات میای خونه و میمونن تو دلت تا ۹ ماه😍 منم سه شنبه با نینی هام میامم خونه😍🧡😁