2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
بهتره با نسخه جلو برین خدای نکرده اتفاق بدی نیوفته. منم تا روز ۸ام فقط یه سینال خودکاری داشتم بعد سو ...

شما ذخیرتون چند بود عزیزم ؟کدوم مرکز هستی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خب دفعه اول برو دکتر اگه دارو برات تجویز نکرده، دارو بگیر. بعد متوجه میشی چند روز دیگه باید مجددا بی ...

۴ آذر برام تاریخ زده ،تو بروشور نوشته حتی اگر پری هم نشده باشم باید برم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها چندروز بعد پانکچر انتقال میدن؟

اول بستگی به تعداد تخمک ها داره که معمولا اگر بالای ۱۰ تا باشه انتقال نمیدن و جنین ها فریز میشه ،ولی اگر تعداد پایین باشه ،یا سه روز بعد و اگر قرار بر جنین بلاست باشه ۵ روز بعد از پانکچر انتقال انجام میشه

پی سی او ذخیره بالا نیست گلم ، عدد ذخیره یا. Amh اشون تو آز هورمونی خیلی بالا نشون میده ولی این بیما ...

ممنون از توضیحت عزیزم

من ماه دیگه اگه قسمت بشه. این ماه رفتم رویان، اما موقعی ک داروهامو ماما نوشت دکتر رفته بود و فقط سی ...

انشالله لابدقسمت بوده انشالله هرچی خیره برات اتفاق بیوفته. 

نه راستش خونه مادرشوهرم نمیمونم اصلا اونها نمیدونن میخوام تازمان پانکچریه سوییت بگیریم وبعدش اگر قرارشد فرش انتقال بدم بمونم انتقال بدن بعد دوروزش بیام مشهد اگرهم نه بعدپانکچربرگردم 

سلام دوستان جان عزیز، اومدم بگم من حالم خوبه، چشمم بهتره فقط یه مدت دکتر گفته بهتره به گوشی خیره نشم ...

سلام گلی جون .....خدارو صد هزار نرتبه شکر که دعاهامون رو مستجاب کرد و خیر خوب رو دادی بهمون.....نواظب خودت باش فدات شم....😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من سه شنبه انتقالمه ، استرس دارم

اصلا استرس نداشته باش عزیزم ریلکسی خودش دلیل مهمیه واسه مثبت شدن ..انتقال اول هم اگر منفی شد اصلا ناامید نشو چون میشه گفت بیشتر بدن با داروها و روال کارها اشنا میشه درسته خیلیا اولین انتقال مثبت میشن اما اگرم منفی شد نگران نباش چون به نطرم انتقال اولو نباید زیاد روش حساب باز کرد

اصلا استرس نداشته باش عزیزم ریلکسی خودش دلیل مهمیه واسه مثبت شدن ..انتقال اول هم اگر منفی شد اصلا نا ...

چون تخمکام زیاد نبود نمیدونم اصن چند تا جنین میشه ، واسه همین بار اول مهم برام بگیره☹ مرسی عزیزم🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستای خوبم.امیدوارم همه خوب و سلامت باشید.کی میدونه جنین شناس قبلی بیمارستان آبان که خیلی ازش ...

عزیزم متاسفم خانومی. امیدوارم به زودی زود خدا دوتا نی نی تپلی بذاره تو دامنت. راستش من راجع به جنین شناس بیمارستان آبان اطلاعی ندارم. یعنی اسم جنین شناسای مراکزی که خودمم میرفتم نمیدونستم هیچ وقت. پیشنهاد من اینه با دکتر علیرضایی مرکز مام حتما یه ویزیت بشو. خودشم دخترش رو تو 42 سالگی باردار شد. خیلی دکتر پر انرژی و ماهی هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من ماه دیگه اگه قسمت بشه. این ماه رفتم رویان، اما موقعی ک داروهامو ماما نوشت دکتر رفته بود و فقط سی ...

من اتفاقا دکترم گفت پرتخمک نیستی وفقط سینال داد ده تافولی داشتم‌که ۸تاتخمک شد.hmg تخمک را زبادمیکنه فرقش با سینال چیه؟

یا رب العالمین