2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
منو نگفتن تست کرونابدم برایکشنبه چیکارکنم؟

به منم نگفتن دیگه ازمایش کرونا بدم🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر۱۲ ساعت میزنی یبار شیاف یبار امپول؟

اره

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
شرمنده عزیزم اخه یکی اینجا گفت ماهک جون داشته فکر کردم شمایین😓 ببخشید  من الان ۱۳ انتقالم از ...

من نداشتم روز ۴ ببخشید اومدم خودمو خشک کنم یه چیز نارنجی دیدم ولی نمی دونم واقعا چی بود برو یه تیتر دیگه فردا بده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چرا اینجوری من امپول ۱۲ساعت بود شیاف که گفتم‌هر۸ساعت شد

نمیدونم

کلا اسماشونا میخوام بدونم که برا بعد انتقال چیا میدن؟

مگه غیر از این امپولا بازم دارو میدن؟؟🥺🥺

منظورت اینه توی منفی شدن بی تاثیرهست دی اف ای؟

اره توی بعدش تاثیر داره تازه خیلی ها مثل رویان هم قبول ندارن 🤦🏻‍♀️ و اون پی جی اس شانس مثبتی و بیشتر نمیکنه برا بعدش که اگه مثبت شی میزان سقط پایینه

واقعا همینطوره متاسفانه. 1 ساعته انتقال دادم افتادیم دور داروخانه ها. تهران سختمه همسرم باید بیاد

آهان امروز انتقال دادی ؟دکتر برات نوشته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...