2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045352 بازدید | 684460 پست
نه هنوز. ولی واقعا جنسیتش برام مهم نیست. فقط سالم باشه الهی و به سلامت پاشو به دنیا بذاره

من فکر میکردم شاید ۱۲ هفته یه درصدی سونو بگه جنسیتش چیه.خب حتما که مهم سلامتیش هست.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم گفت هم‌ پنتوپرازول هم فاموتیدین هم شربت الومینوم ام جی میتونی بخوری.منم هرچندروز یه بار ال ...

منکه نمیدونی.این چند روز خیلی عذاب کشیدم‌.از خواب و خوراک افتادم.پزشکمم نبود.بالاخره الان زنگ زدم.گفتن هر ۱۲ ساعت میتونی فاموتیدین بخوری.امروز یه کم بهترم.فقط یه حس سوزش سر دل دارم.

خدایا شکرت  
منکه نمیدونی.این چند روز خیلی عذاب کشیدم‌.از خواب و خوراک افتادم.پزشکمم نبود.بالاخره الان زنگ زدم.گف ...

دکترمن شماره شو داده تو واتساپ هرسوالی دارم میپرسم جواب میده خیلییی مهربونه.ولی شربت از همه بهتره امتحانش کن

دکترمن شماره شو داده تو واتساپ هرسوالی دارم میپرسم جواب میده خیلییی مهربونه.ولی شربت از همه بهتره ام ...

خوش بحالت.دکتر من از این جهت خوب نیست.نه شماره ای نه فضای مجازی.هیچی نداره سوال بپرسم.

خدایا شکرت  
آره بخدا.آخه من بیچاره هم فقط یه سونوی قلب رفتم.الان یه ماهه از بچه م خبر ندارم.از اون جهتم استرس دا ...

وقتی حال تو خرابه یعنی بچه حالش خوبه. ببین من خیلی استرسیم ولی همین حالت تهوع و سوزش معده یعنی جنین داره رشد میکنه.

دکترم بهم میگه تو دقیقا چته؟ لک بینی داری؟ درد داری؟ خونریزی داری؟ وقتی هیچ کدوم از اینا رو نداری پس نگران نباش.

تازه لک بینی هم تو سه ماه اول طبیعیه

وقتی حال تو خرابه یعنی بچه حالش خوبه. ببین من خیلی استرسیم ولی همین حالت تهوع و سوزش معده یعنی جنین ...

درسته.برا همین حتی دوس دارم این علائمو داشته باشم که دلگرمم کنه.

خدایا شکرت  
ممنون گلم...خوبه که نرفتم اونحا....☺البته رام ندادن گفتن سنت بالاست...بالای ۴۳ قبول نمیکنیم☺

پس چجوری باردارشدین؟

بعضی جاها که زیادی اسم در کردن بنظرم فقط روکیسای خوب کار میکنن که زود نتیجه بده.اگرنه سن بالاهم پذیرش میکردن چون غیر ممکن نیس

یا رب العالمین

من هر بار میرم سونو یه چیزه جدید اضافه میشه 🥺😩

دوستان هرکی اطلاعات داره لطفا کمک کنه . تو سونو گفته congestion عروقی بویژه در لبه تحتانی و خلف جفت مشهود است  . تو نت زدم یعنی چسبندگی جفت و من الان اخرای پانزده هفته هستم . این خیلی خطرناکه ؟؟ سه شنبه هفته بعد نوبت دارم که به دکترم نشون بدم . 

ولی از وقتی اومدم ذهنم پریشون شده 😭

@زینبی_بابا    

فکرکنم من مراقبتای بعدم اشتباهه نباید استراحت کنم ایندفعه هردوتاشوانتقال میدم دیگه هرچی شد

ببین استراحت داریم تا اسنراحت بعضیا مطلق استراحت می کنن اشتباهه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
پس یعنی میگی داروهامو ادامه بدم  نمیدونی چقدر ناامیدم دیگه انگیزه ندارم واسه داروهام

اصلا بهت امید نمیدم چون جنین ۵ روزه باید نشون میداد ولی باز کار خدا نشد نداره تو که ادامه دادی چند روزم روش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود