2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
آره گلم قطعا داری  حالا یا تغییر دارو یا تغییر نوع سیکل یا هر دو، اصلا شک نکن، این دفعه فقط بد ...

خیلی ممنونم زینبی جون  

فردا میرم دکتر، بهش میگم حتما برای آزمایش fsh

بچه ها من کلا یه چیزی بگم، چون من اونروز اومدم تجربه ام رو گفتم احساس کردم ترس ایجاد کردم مخصوصا که بعضی از بچه ها پانکچرشون نزدیکه!

من این چند روز خیلی سرچ کردم، تا جایی که سوادم قد میداد مقاله خوندم، کلا فهمیدم اتفاق افتادن همچین چیزی خیلی خیلی درصدش پایینه و احتمالش کمه و اینکه حتی ممکنه بدن من hcg بیشتری لازم داشته برای آزاد سازی تخمک و بالغ شدنش (یعنی مرحله آخره جدا شدن از فولیکول) پس از زدن hcg زودتر آزاد شدن تخمک ها و منجر شدن به این اتفاق هم نترسین، و همینطور اینکه لزوما این اتفاق نه به pco ربط داره نه به آندومتریوز نه هیچ مشکل شناخته شده دیگه ای، یعنی تا الان هیچ کدوم از اینا دلیلش نبوده، دلیلش هنوز کاملا ناشناخته است از بس تعداد مواردش کم بوده!!

بنابراین نگران نشین یه وقت، قرار بوده یک در هزار اتفاق بیوفته اونم افتاده به من دیگه، الان شانس شماها برای این اتفاق دیگه صفر شده     

امیدوارم همه اینجا سیکل های خوب و موفقیت آمیزی داشته باشیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان نتونستم منشن کنم همه رو اگه پیاممو دیدیدجواب میدید لطفا ، دکترمن برای ۱۶هفته یه ازمایش خ ...

سلام عزیزم خوبی ازمایش ۱۶هفته برا غربالگری مرحله دو؟

من فقط ازمایش تیروید دادم .اسید فولیکو قطع کردم دکتر گفته قرص اهن و کلسیم مصرف کنم ولی هنوز نرفتم بهداشت بگیرم. من که هیچ تکونی احساس نمیکنم میگن از ۲۰ هفته به بعد الان که زوده 

اشکال نداره گلم ،حتما حکمتی داشته ،خودت رو ناراحت نکن ،انشالله که ماه آینده شروع میکنی 

مرسی عزیزم. امیدوارم برا همه مون بخیر و خوشی بگذره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چه بد اونجوری که سخته.میگفتی داروبده براوماه بعد که شروع کنی وبری یا براروز دومت نوبت بگیر تست کرونا ...

فقط ماما بود، دکتر نبود ک دارو بنویسه. دیگه رفت برا ماه اینده.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروشکر که نشدی عزیزم هایپری واقعا سخته..خداروشکر تعداد تخمکات هم خوبه ان شاالله که همشون بشن جنین ...

ممنون عزیزم. چون شما هایپر شدی الان انتقالتون برا چه مدت بعده؟

هایپر نشدم اره ولی شکم متورمه و ۳ روزه روده هام کار نکردن

نشنیدم اسم دکترتو عزیزم ببخش دیر دیدم پیامتو منم حالت تهوع داشتم دوغ که میخوردم بهتر میشدم ولی نگرا ...

برا رفع هایپری دارو مصرف میکنین؟

دکترم بعد پانکچر دوباره واسم آمپول اورگالتران داده ۵تا. میدونین برا چی داده؟

آخی.اشکال ندهره.ماها که دیگه اینقدر با صبر شدیم تو این مسیر 1ماهم روش.حتما یه خیری بوده عزیزم.همسرتون چی شد.یادمه مشکلشون تعداد کم بود دارویی چیزی ندادن؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

سلام دوستان 

من 12 آبان مرکز مام پیش دکتر نصر نوبت اولین ویزیتم بود . همسرم مشکل کم تحرکی اسپرم داره دکترهای شهرستان همگی نظرشون روی ivf  بود ولی وقتی رفتم مرکز مام از دکتر نصر خبری نبود و تیم پزشکیشیون توسط خانم دکتر لاهوتی ویزیت شدم و گفت 3 ماه قرص لتروزل بخور اگه باردار نشدی بیا . سوالم از دوستان اینه دکتر لاهوتی کارش چطوره ؟ من بخاطر دکتر نصر رفتم اگر ایشون کارم انجام ندن که پزشکم عوض میکنم و سوال دوم من شوهرم مشکل داره چرا من باید داروی تحریک تخمدان بخورم ؟؟؟؟؟

میگن دکتر نصر دورکاری انجام میده و جراحی ها رو پیش میبره . ولی واقعیتش باور نمیکنم سر جراحی هم بیاد& ...

منم همینو شنیدم.ببین عزیزم منم مشکلم مشابه شما بود رفتم همینو گفتن لتروزول هم خوردم اما برای من متاسفانه تاثیری نداشت رفتم ابن سینا 1بار میکرو کردم منفی شد.اما در اینکه تیم مام حرفه ای هستن شک ندارم .دوستان از دکتر علیرضایی و دکتر لاهوتی هم خیلی تعریف میکنن تو این مرکز

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........