2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045192 بازدید | 684433 پست
دقیقا با نظرت موافقم متاسفانه روز سومم دکتر عصر میومد. آره شاید سینال کافی باشه اما حداقل باید قانع ...

چه بد اونجوری که سخته.میگفتی داروبده براوماه بعد که شروع کنی وبری یا براروز دومت نوبت بگیر تست کروناهم بگو بنویسه تا پریود شدی انجام بده که اونجا معطلی نداشته باشی

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که همین باراول خدادلتوشادمیکنه میگیره استراحت کامل داشته باش.  امپولتم عالیه نگران نبا ...

توی همین  سایت گفتن آمپول بهتره

منم باس نم درد میگیره و کبوده اما چاره ای نیست

ممنونم برام دعا کن

شما اولین بار مثبت شدی؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
سلام دوستان عیدتون مبارک  من رفتم امروز ازمایش دادم روز 15 انتقالمه تا ظهر جوابشو میدن

عیدت مبارک گلم....ایشالله که با خبرای خوب میای

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عیدت مبارک گلم....ایشالله که با خبرای خوب میای

شما می دونین تو ای وی اف هفته بارداری چطور حساب میشه؟ از تاریخ پرید حساب میکنن یا از روز انتقال

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
توی همین  سایت گفتن آمپول بهتره منم باس نم درد میگیره و کبوده اما چاره ای نیست ممنونم برام دع ...

هردکتری یه چیزی میگه من سینال اف را گفت توبازو بزن یه خانمی توناف زده بود میگفت چرا زدی توبازو بزن.ولی اینجا بچه هامیگن تو ناف بهتره. اورگالترون راگفت تو ناف بزنم

یا رب العالمین
شما می دونین تو ای وی اف هفته بارداری چطور حساب میشه؟ از تاریخ پرید حساب میکنن یا از روز انتقال

زینبی جان گفت اگه درست یادم‌باشه.روزهای که از پریود گذشته به اضافه سن جنین که چندروزه به اضافه روزهای انتقال تقسیم بر۷

یا رب العالمین
مرسی عزیزم😘😘دفعه اول هستم عزیزم چرا خراش اندومتر دفعه اول شانس پایین میاره؟ هچینگ اونوقت شانس بال ...

عزیزم به جز هچینگ بقیه موارد در مقالات در دفعه اول شانس رو بالا نبرده بودن 

کلا شروع ivf باید در ساده ترین حد ممکن باشه وگرنه روال کار واضح نیست

نه گلم با لیزر و خیلی دقیق و حساب شده هچینگ انجام میشه و هیچ آسیبی به جنین نمیرسه خیالت راحت

مرسی‌عزیزم آخه‌دکترحرفی‌از‌آندومتریوزنزد گفت‌عفونت‌‌داخل‌رحمت‌هس آتی‌بیونیک‌داده‌به‌مدت‌یه‌ماه

عزیزم این نوشته پاتولوژی رو دکتر تفسیر کرده. من فقط ترجمه کردم 

پس به صحبت دکترت گوش بده 😉😉😉😉

واقعا راست میگی پس چرا اونجا گفتن پله هارو بالاپایین نرو بیرون نرو دیشب شب اول انتقالم بود تهوع گرف ...

عزیزم اونجا و هر کسی یا هر دکتری که اینا رو بگه یعنی آپتودیت نیست سوادش در این زمینه 

عزیزم سرفه کن، عطسه کن، بالا آوردن و... هیچ ربطی نداره 

اگر میخوای شانس حاملگی بیاد پایین استراحت کن 

خصوصا 24 ساعت اول باید تحرک داشته باشی، خانمی من درس جنین شناسی رو تو دانشگاه خوندم، از خودم حرف نمیزنم 

استراحت مطلق از علم پزشکی نوین حذذذذذذذذذف شده

نبینم حمام نریا اون وقت میشی هپلی🤣🤣🤣🤣

خودم تمام این کارا رو میکردم چون میدونستم ربطی نداره، سرکار هم میرفتم

منم این مشکل پله و امپولو دارم متاسفانه همسرم اصلا زیربار زدن امپول نمیره و می ترسه فک کن خودش از آم ...

عزیزم مجبورش کن، بگو خوبه کرونا بگیرم دور از جون

اصلا باهاش قهر کن، بگو اجباریه و راه در رو هم نداره

والا آقایون همه کار میکنن؟🙈🙈🙈🙈 حالا یه آمپول که چیزی نیست 

عزیزم پله مشکلی نداره راحت باش، فقط تند تند نرو که نفس کم بیاری

واقعا خراش دفعه اول شانسو پایین میاره؟ دکترم تو مطب خراشو برای من انجام داد ولی منم دفعه اولمه یعنی. ...

عزیزم اگر دکترت صلاح دیده اصلا یه ذره هم تردید، نکن، قطعا تو مایعات متوالی فهمیده خوبه که برات انجام داده 

بعد هم اول و آخر اولویت حرف دکترتون باشه نه من

آفرین گلی باریکلا 

چون من متخصص زنان نیستم، بارها هم اینو اعلام کردم، حرف من حجت نیست، حرف دکتر درسته 

من فقط راهنمایی میکنم ولی شما از اول تا آخر باید حرف دکتر رو گوش کنین، چون اون درسش رو حداقل برای 4 سال خونده و صلاحیت داره 

من اینجام تا ابهامات برطرف بشه و سوالاتی که بلدم رو جواب بدم عزیزم، تامام😍😍😍😇😇😇😇