2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هان اونجا زیر استخون ؟من وقتی درد میگرفت فک میکردم از مثانه هست    

🙈😅😅

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام خانووووم گل ببخش عزیزم دیر دیدم پیامتو هایپر شدم همش درد دارم و شکمم سفت و گنده شده چیزیم نمیتو ...

عزیزم قبل پانکچر تخمدان هات درد میکرد ؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
واقعاااا😃 ما خونمون طبقه چهارمه ، عزا گرفته بودم ، البته برای امپولا یکی باید بیاد خونه بزنه ، نمیش ...

آره گلم واقعا واقعا 

واسه آمپول هم بگو همسرت بزنه برات، به خدا ماری نداره 

این کرونا خییییلی وحشی شده، هییییییییییچ کسی رو تو خونه راه ندین

خیلی اوضاع خرابه اصلا عادی نیست😔😔😔 

ان شاالله اگر رعایت کنیم همه چی خوب میشه 

شما چندتافولیکول داشتی چندتاتخمک شد؟

من تعداد فولیکول هامو نمیدونستم چون از دکتر پرسیدم تعداد نگفت فقط گفت زیاده ولی کلا موقع پانکچر ۲۴ تا تخمک ازم کشیدن که ۱۹ تاش بالغ بود و ۱۸ تام جنین تشکیل شد

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم بنظرت از روش های کمکی مثل خراش اندامتر و هچینگ و ...قبل از انتقال جنین استفاده کنم؟

بله گلم برای دفعه اول نه البته، چون دفعه اول این کارها شانس رو پایین میاره 

البته هچینگ همون دفعه اول هم انجام میشه داد

آره گلم واقعا واقعا  واسه آمپول هم بگو همسرت بزنه برات، به خدا ماری نداره  این کرونا خیی ...

اره واقعا خیلی داغونه اوضاع ☹🥺

من تعداد فولیکول هامو نمیدونستم چون از دکتر پرسیدم تعداد نگفت فقط گفت زیاده ولی کلا موقع پانکچر ۲۴ ت ...

ماشالااا😁😍

عزیزم قبل پانکچر تخمدان هات درد میکرد ؟؟

آره تخمدونام تیر میکشید و بعضی وقتا درد پریودی داشتم این دردا طبیعیه گلم بالاخره این همه دارو وارد بدن شده و تاثیرش هم مستقیم روی اون قسمته نگران نباش

آره تخمدونام تیر میکشید و بعضی وقتا درد پریودی داشتم این دردا طبیعیه گلم بالاخره این همه دارو وارد ب ...

خب خیالم راحت شد🥰

@زینبی_بابا     گلم لطف میکنی یه توضیحی در مورد تست پاپ اسمیر بهم بدی ،اینکه چه روزی از ...

والا به نظرم اگر میتونی انجام بده یهو گیر ندن

بهتره روز 14 و 15 باشه ولی هر روز دیگه ایی که پاک هستی میشه انجام داد

48 ساعت قبلش نزدیکی نباید کرده باشی و دوش واژینال و کرم واژینال هم از یک حدود یک هفته قبل نباید انجام شده باشه

آره گلم واقعا واقعا  واسه آمپول هم بگو همسرت بزنه برات، به خدا ماری نداره  این کرونا خیی ...

سلام زینبی خوبی گلم؟ میگم عزیزم من پنج شنبه هفته گذشته پانکچر شدم و هایپر شدم به نظرت چند روز بعد پانکچر معمولا پریود میشیم؟ و اینکه ممکنه پریود که شدم تو همون سیکل انتقال هم بده دکتر یا تو دومین پریود بعد پانکچر انتقال میدن؟