2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ای جااااااانم 😍 😍 😍 عزیزن اگر میتونی تحمل کن  اگر نه یه استامینوفن ساده 325 بخور 😉 و استرا ...

زینب جان اثر آمپول HCG بعد از چند روز از بدن خارج میشه؟ واسه من ۱۶ روز از تزریقش گذشته بی بی چکم مثبت شد میگم شاید اثر آمپوله و کاذبه 🙈

خدایا خودت مواظبش باش
زینب جان اثر آمپول HCG بعد از چند روز از بدن خارج میشه؟ واسه من ۱۶ روز از تزریقش گذشته بی بی چک ...

چرا یه آزمایش خون نمیدی خودتو راحت کنی

من جای تو بودم به جای اینهمه استرس یه آزمایش میدادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

☺عجب بساطی داره این انتقال....من فک کردم فقط رحم من بازی در میاره☺

حالا شمافک کن ماه بعد انتقال رحمم خیلی خوب شده بود روز ۱۳ ضخامت ۷ونیم بود سه لایه شفاف 😕😕که همون موقع باردارشدم 

آره گلم قبول دارم  ولی ما قوی تر هستیم 😍😍😍💪💪💪💪

مررررسي از انرژي مثبتت 😘😘😘

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام عزیزم، توصیه میشه BMI بین محدوده 19 تا 25 باشه  اگر کمتر یا بیشتر باشه اثر منفی داره

ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من همه چیز رو علمی و با استدلال توضیح دادم، دیگه واضح تر بلد نیستم امیدوارم دوستان مراقب سلامت خودش ...

ممنون از لطفت و ممنون که هستی و نگران حال دوستان ، اینو از صمیم قلبم میگم ، دیدم که چطوری با دلسوزی جواب دخترا رو میدی ، سپاس 🌹

روز اول هم امروزه درسته؟  اگر نشد دندانپزشکی رو یه کاریش بکن هر جور شده

زنگ زدم گفتن چون سیکل لانگه می تونی ۴ سیکل بیای دندونپزشکی هم اورژانسی نوبت دادن قبل ای وی اف تموم بشه. البته اونم زنگ زده  بودم گفت دیدی اصلا وقت نداریم این صبح هم دکتر بخاطر شما داره میاد 

خدایا شکرت
سلام ترلا جون و سلام دوستان @زینبی_بابا     من از اخرین سونو که انجام دادم و نتیجه رو ...

سلام عزیز دل. همه بچه های تاپیک دنبالت میگشتن. انشالله سختی هایی که داری میکشی نتیجه اش شیرین تر از عسل بشه برات. خیلی تو فکرت بودیم عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام ترلا جون و سلام دوستان @زینبی_بابا     من از اخرین سونو که انجام دادم و نتیجه رو ...

سلام عزیزم خداروشکر که حالت خوبه خیلی منتظرت بودم.

نگران نباش خیلیها ریداکت میکنن ایشالله که برات بهترینها اتفاق می افته. امان از این تهوع و ویار که جونی برای منم نذاشته. 

الان دیگه نزدیک ۱۱ هفته هستی چون با هم بودیم من ۲۲ آبان وقت ان تی دارم امیدوارم که بعدش این تهوع ها کم کم قطع بشه

حالا شمافک کن ماه بعد انتقال رحمم خیلی خوب شده بود روز ۱۳ ضخامت ۷ونیم بود سه لایه شفاف 😕😕که همون م ...

😅😅😅😅عجیبه والله....اتفاقا منم قبل از اینکه وارد سیکل ای وی اف بشم همیشه رو ۸ یا ۷ بود ...دقیقا تا وارد سکل شدم رفت رو پنج و ۶ و ۴.... حتما الان دوباره رفته رو ۸ ☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چرا یه آزمایش خون نمیدی خودتو راحت کنی من جای تو بودم به جای اینهمه استرس یه آزمایش میدادم

گفتم که مرکز زنگ زدم گفت چهارشنبه ازمایش بده با جوابت بیا

خدایا خودت مواظبش باش