2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه منظورم اینه که بعد تو اتاق عمل میان ومیرن .جلو خانم هم معذبم دیگه مجبورم     والا یبار ...

نه عزیزم واسه ما که اینجوری نبود  

فکر نکنم کسی رو تو اون حالت خانمای دیگه ببینن چون من وقتی رفتم تو اتاق عمل واسه پانکچر خانم قبلی که رفته بود تازه داشت بهوش میومد لباسش کامل تنش بود رو یه تخت کنار اتاق بود 😅

اونم بخاطر اینکه بخش ای وی اف بیمارستان بندر با زایشگاه یه جاس و خیلی خیلی محیطش کوچیکه 

منم معذبم ولی خوب تو موقعیتش قرار بگیرم خودمو میزنم به بی خیالی 😂 

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم یائسگی کجا بود آخه!!!! اصلا علائمش فرق داره این بهم ریختگی ها طبیعی هست و احتمالش هم هست کیست ...

اووووف 

حالا از كجا بفمم كيسته زينبي ؟

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     سلام زینب جون ،نزنیمااا🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦 من دیشب رفتم سونو شکمی دادم  ...

عزیزم اصلا قابل خوندن نیست گلی

اگر هم داره رشد میکنه باید بررسی بشی ببینن علتش چیه 

و اینکه سونو واژینال دقت بالاتری داره 

فقط میدونم اگر با سرعت قابل ملاحظه داره رشد میکنه شاید اصلا فیبروم نباشه، و حتما باید بررسی کنی

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی  همش با خودم می گفتم حتما رحمم یه چیزیش هست بعد برا شما چند روز ل ...

من روز اول داشتم. روز دوم دیگه نداشتم رفتم سر کار. روز سوم لک بینی داشتم. روز چهارم بیشتر شد. بعد دیگه همش خوابیدم لک هی کمتر شد تا کامل رفع شد

نه عزیزم واسه ما که اینجوری نبود   فکر نکنم کسی رو تو اون حالت خانمای دیگه ببینن چون من وقتی ر ...

منم تازه زدم‌بیخیالی.میگم سونوی داخلی که دکتر انجام‌میداد شماهم درد داشتین؟من دردم‌میومد انگار بهم فشار میومد دیگه نپرسیدم‌عادیه یانه

یا رب العالمین
عزیزم اصلا قابل خوندن نیست گلی اگر هم داره رشد میکنه باید بررسی بشی ببینن علتش چیه  و اینکه س ...

ببین نوشته فیبروم ۳۸mmساب سروزال اینترامارال 

سونو قبلی ۳ماه قبل زده بود ۲۸mm

این یک سانت رشد در عرض ۳ماه طبیعی هست یا نه...زیاده؟

چطور باید بررسی بشه؟یعنی باید عمل کنم؟

منم تازه زدم‌بیخیالی.میگم سونوی داخلی که دکتر انجام‌میداد شماهم درد داشتین؟من دردم‌میومد انگار بهم ف ...

بستگی به دکتر داره به نظرم من بخاطر مشکلات قبلی که داشتم چندین باااار رفتم هر سری یه جوری بود یه سونوگرافی بود هر سری میرفتم خیلی درد داشت

خدایا خودت مواظبش باش
آره گلم 😍😍😍 الانم وروجکم خواب تشریف داره عزیزم روز بعد از انتقال سرکار رفتم 😇😇😇😇😊😊😊😊 پله ...

خداروشکر هزاربار شکر

شما نشاسته و اینا هم خوردی؟ اگه خوردی کی خوردی و چقد؟ دیگه چی خوردی

یه صلوات مهمونم کنید