2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
عکسشو داری؟ خارجیه؟ چند بود؟ 

فردا عکسشو میفرستم البته بسته بندی شو 

آلمانی 

۲۲ هزار تومن 

ارزششو داره که آمپول نزنی تو این شرایط جوابدهی بالایی هم داره

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
دفعه اول مثبت شدی عزیزم؟

نه عزیزم دفعه سوم ،اتفاقا دفعه اول جنین هام گرید آ هم داشت ، دفعه دوم‌که پانکچر انجام دادم ۵ تا جنین بی و سی داشتم که با همون مثبت شدم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سال ۹۴ بود داروهام سینال ۷۵ بود با هاش ام جی ولی قبلش پردنیزولون هم داشتم بار سوم  که هایپر ...

بار سوم هم سینال و هاش ام جی زدید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزان. شبتون بخیر.انتقالم نزدیکه التماس دعا دارم از همگی... و یک سوال. اینکه چقد بعد از انتقال ...

ان شاالله که مثبتی عزیزم ، نه من ده دقیقه بعد انتقال بلند شدم رفتم سرویس ،ربطی نداره ولی برای اینکه خیالت راحت باشه سعی کن مثانه رو پر نکنی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عجب، جل الخالق  عزیزم شما خودت سر خود نوبت غدد بگیر، طبق قوانین جدید tsh اون خانم بالاست برای ...

سلام زینبی جون خوبی؟

عزیزم من tsh:۳/49 که تو محدوده نرماله . Free t4:۱/۳۸

عزیزم منم باید دارو بخورم؟تا حالا سابقه تیروئید نداشتم

من امروز تازه روز نهم انتقالم بود چرا اینقدر زود پریود شدم 😭 دیگه اسم اینو نمیشه گذاشت لکه بینی 

بچه ها موعد پریود شدنم پس فردا بود یعنی من پریود شدم ؟؟؟😭😭😭😭😭😭

خدایا خودت مواظبش باش
سلام عزیزان. شبتون بخیر.انتقالم نزدیکه التماس دعا دارم از همگی... و یک سوال. اینکه چقد بعد از انتقال ...

سخت نگیر. من ربع ساعت بعد از انتقال پا شدم رفتم دستشویی اونم ایرانی. مثبت هم شدم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سخت نگیر. من ربع ساعت بعد از انتقال پا شدم رفتم دستشویی اونم ایرانی. مثبت هم شدم

گلم شما جنین چن روزه انتقال دادین و مشکلتون چی بود

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢