2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045091 بازدید | 684426 پست
اره درمانش همین سرم آی وی آی جی هست یا قرص پردونیزولون تجویز میشه البته تو آزمایش گویا اندازه انتی ب ...

ممنون‌‌عزیزم

حتمابه‌دکترم‌میگم‌برامبنویسه

اماچه‌خوب‌این‌همه‌آزمایش‌‌‌‌‌ هزینش‌کم‌شده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چند تا جنین دیگه دارید

کلا‌۱۰‌تا‌‌تخمک‌داشتم

۸تاش‌جنین‌شد

۳تاش‌انتقال‌دادم

مونده‌۵تا😭😭😭😭

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون‌‌عزیزم حتمابه‌دکترم‌میگم‌برامبنویسه اماچه‌خوب‌این‌همه‌آزمایش‌‌‌‌‌ هزینش‌کم‌شده

فکر کنم اصل هزینش برا همون انتی بادی بود چون دکترم فقط انتی بادی و کلسترول نوشت من گفتم تیروئید و قند رو هم اضافه کنه چون قرص تیروئید میخورم

خدایا شکرت
بچه ها میشه ج بدین  میشه لک نبینیم ولی مثبت بشیم؟

چرانمیشه

تیاراجون‌‌اصلا‌علایم‌نداشته

فکرتو‌به‌این‌چیزها‌مشغول‌نکن

استرس‌ازخودت‌دورکن

انشالله‌مامانی‌عزیزم

کلا‌۱۰‌تا‌‌تخمک‌داشتم ۸تاش‌جنین‌شد ۳تاش‌انتقال‌دادم مونده‌۵تا😭😭😭😭

ان شاءالله که اینبار بارداری منم ۹تا تخمک و هفت تا جنین سری قبل چهارتا برام باز کردن سه تاش بلاست شد و منفی شدم اینبار دفعه آخرم هست  و فقط سه تا جنین دارم 

خدایا شکرت
چرانمیشه تیاراجون‌‌اصلا‌علایم‌نداشته فکرتو‌به‌این‌چیزها‌مشغول‌نکن استرس‌ازخودت‌دورکن انشالله‌مام ...

خدا از دهنت بشنوه صاحل جان 

💋

انشاالله به مراد دلت برسی

ان شاءالله که اینبار بارداری منم ۹تا تخمک و هفت تا جنین سری قبل چهارتا برام باز کردن سه تاش بلاست شد ...

اینبار‌مطنعن‌باش‌باردارمیشی

خراش‌که‌میدی

داروهای‌ایمنی‌هم‌میدن‌بهت

جنین‌هاهم‌که‌ماشالله‌خوب

تیروییدتم‌حواست‌باشه‌بهش

ویتامین‌دی‌‌و ای‌ وامگا‌۳‌و ب‌کمپلکس‌هم‌شروع‌کن‌بخوردن

گرمیجاتم‌بخور‌..رحمتم‌گرم‌نگه‌دار

به‌خدابه‌دلم‌افتاده‌این‌دفعه‌مامان‌شی

پرانرژی‌باش‌‌‌عزیزم

دوستمون با هیسترو مشخص شده چسبندگی و عفونت دارن دکتر برای منم قبل انتقال عمل هیسترو نوشته. شما از ک ...

منم هیسترو کردم نشون نداد برا منو دکتر زرنانی ک دکتر ایمونولوژ هست تشخیص داد چون تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی کاریوتایپ ازم گرفت همش سالم بود بعد نسبت به اینکه من همیشه عفونت دارم سوزش و خارش و اینکه بتام میره بالا افت میکنه تشخیص داد ک التهاب رحم دارم باعث شکست لانه گزینی میشه ک فقط بهم قرص پرندیزولون داد 

سلام، یعنی ممکنه از عفونت زنان باشه، منم دو سال پیش میکرو کردم که بتام پنج و خورده ای بود فکر کنم که ...

وااای دقیقا مثل منی طبیعی هم باردار شدم بتام رفت بالا افت کرد ای وی اف هم کردم رفت بالا افت کرد ک دکتر زرنانی ک دکتر ایمونولوژ هست تشخیص داد ک رحمم التهاب داره ک باعث شکست لانه گزینی میشه و بهم قرص پرندیزولون داد  ک ۵ هفته قبل هر کاری بخورم ک منم ۵ هفته خوردم رفتم ای یو ای اخه قبلا با ای یو باردار شده بودم کفتم شاید الانم بشم ک نشدم😭 الان میخواستم بدونم دکتر شما تشخیصش چی بوده برا شما؟؟ من دائم عفونت دارم دیگه خسته شدم ۱۰ روز خوبم دوباره شروع میشه دیگه بدنم به انتی بیوتیک مقاوم شده

من‌یه‌انتقال‌منفی‌داشتم دکترم‌گف‌هیسترومیکنم‌ازمشکلی‌بودحل‌کنیم‌نبودهم‌خراش‌ میدم.‌که‌توعمل‌معلوم‌ ...

من انواع چرک خشک کن هارو خوردم ولی عفونتم میره دوباره برمیگرده هسترو هم کردم چسبندگی نداشتم نمیدونم دیگه چیکار کنم خراش هم دادم ک دکتر زرنانی تشخیص داد کسی ک رحمش التهاب داره اصلااااا نباید خراش بده چون واکنش منفی داره و بدتر میکنه ک اون ماهی هم ک خراش دادم و پی ار پی کردم بازم بتا رفت بالا افت کرد

انشاالله که شما هم مثبت بشی عزیزدلم

ممنون عزیزم،الهی آمین😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من‌یه‌انتقال‌منفی‌داشتم دکترم‌گف‌هیسترومیکنم‌ازمشکلی‌بودحل‌کنیم‌نبودهم‌خراش‌ میدم.‌که‌توعمل‌معلوم‌ ...

یعنی با هیسترو فقط مشخص میشه که عفونت داری یا نه، درمانی نیست برای عفونت؟ آخه با مترونیدازول و سفکسیم که خوب نمیشیم من چند بار خوردم ولی خوب نمیشه، من فکر میکردم با هیسترو اگه عفونت باشه درمان میشه

شماروهرکاری کردم نشد منشن کنم ...فک کنم تنبل تشریف دارن 😁اخه یادمه مامان ماهک نزدیک ۱۳ هفتش بود میگ ...

شکمی تو ان تی ۳۸ بود ؟ من اون موقع ۳۷ بودم . چون ای وی اف هستم با یک پرونده درخشان پزشکم دست به عصا پیش میره😂

شکمی تو ان تی ۳۸ بود ؟ من اون موقع ۳۷ بودم . چون ای وی اف هستم با یک پرونده درخشان پزشکم دست به عصا ...

بله عزیزم سونو قلبم ۴۰ بود ...الان واقعا این مشکلات بارداری زیاد شده همش استرس وارد میشه به ادم چه ای وی افی چه طبیعی ازلکه بینی هماتوم وسلفری وسرویکس و.....ایشالا که همه دوران بارداری رو به سلامتی بگذرونیم و نینیای هممون  سالم وسلامت بیان بغلمون