2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045138 بازدید | 684431 پست
عزیزم اگر بهتون گفتن بیا کنترل حتما حتما برو ما هم رویان بهمون گفت و رفتیم یه آزمایش دادیم اون موقع ...

اهان باشه حتما میرم گلم ممنون که گفتی 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم لکه بینی دارم . به حساب خودم هم ۶ هفته و یک روزم هست. نمیدونم چرا این طور میشم .شیافم رو هم اضاف ...

عزیزم شما لکه بینیت قطع شد؟دکترنرفتی

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
شما مثبت شدی؟ بارداری؟ 

خدا از دهنت بشنوه گلم

نه هنوز دیروز پانکچر داشتم یکشنبه میرم ببینم چند تا جنین تشکیل شده

پس شنیدم سرم هم میزنن که حالا چرا به بازو میزنن آمپولو

آره سرم بعد از عمله..برا من دو تا زدن یکی موقعی که به هوش اومدم تموم شد و یکی دیگه هم زدن که تموم شد و مرخص شدم

سلام دوستان اینجا کسی بوده گه جنین بلاست انتقال داده باشه و بیبیش روز ده منفی شه ولی باردار بوده باش ...

سلام عزیزم چندتا جنین بلاست انتقال داده؟؟؟

آیا لکه بینی هم داشت؟؟؟

واي چه خوب.منم امروز نهم انتقالم بي بي منفي شد كلي غصه خوردم ولي اشتباهه بي بي قبل موعد بزني

دقیقا عزیزم، این همه هزینه رو حیف نیست بی بی جوابش رو مشخص کنه، حیف نیست اعصاب آدم رو خراب کنه الکی

ممنون عزیزم راست میگی خودم ۱۳روزه قرنطینه کردم تصمیم گرفتم اینماه نرم پانکچر با این وضعیت وحشتناک کر ...

عالیه گلی بهترین تصمیم رو گرفتی، ان شاء الله اصلا طبیعی مامان بشی😍😍😍😍

ما هم قرنطینه کردیم خودمون رو، دیروز هم خدا را شکر تست همسرم منفی شد و دیگه باید برگرده سرکار 💪💪💪💪

روزای اول انتقال که میگن استراحت باید کنیم پس چطور بریم بیرون واسه آمپول پروژسترون؟  اونایی که ...

به جای آمپول به من ژل پروژسترون داد گفت از آمپول بهتره گرونه اما دردسر نداره

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم