2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045084 بازدید | 684425 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعداد تخمک و جنینت تقریبا مشابه میکرو قبلیه منه. ولی هیچکدوم از جنینای من پنج روزه نشد. خداروشکر ک ...

ممنون عزیزم ایشالا این بار همه برات ۵ روزه بشن 

ولی خیلیا دو‌روزه و سه روزه  انتقال دادن و‌مامان شدن میگن تو شرایط رحم‌بهتر رشد میکنن تا آزمایشگاه

گفتن نمونه بده اگه خوب نبود تسه بشه نمونه داد گفتن همین خوبه دیگه با همون تشکیل دادن 

بعضیا خودشون درخواست تسه هم میدن که شانسشونو امتحان کنن و جنین بیشتری براشون تشکیل بشه 

با خودم میگم کاش ما هم درخواست میدادیم ازون ۱۰ تا تخمکم می‌شد جنین تشکیل بدن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم خدا  رو شکر ما خوبیم  چرا خاک بر سر ی عزیزم!!! گلم با آزمایش آنالیز و کشت ادرا ...

ممنون عزیز دلم. راستش من نمیدونستم عفونت واژینال از طریق آزمایش ادرار مشخص میشه، من حدود یک ماه و نیم پیش آزمایش دادم. wbc خون و ادرار نرمال بود. فقط به میزان خیلی خیلی ناچیز خون تو ادرار بود که دکتر گفت بخاطر سنگ کلیه طبیعیه. خارش که کل بدن رو دارم، همیشه تو پاییز زمستون این مشکل رو دارم چون پوستم خشک هست. از اول بارداری هم یکسره تو دستشویی هستم. یه قلپ آب هم میخورم یهو مثانه پر میشه نمیدونم چرا. یعنی فقط احساسش نیست واقعا مثانه پر میشه. حالا 15 آبان آز تیروئید دارم حتما خون و ادرارم دوباره میدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام مامان ها 💓💓💓💓💓

میگم شمایی که از راه دور میرید تهران از کرونا نمیترسید؟

من از کرونا میترسم که بیام تهران 

نمی‌دونم چیکار کنم🙄

چون ماشینمون فروختیم باید با قطار بیام از شیراز 

اگر نیام هم میترسم فیبرومم رشد کنه برام دردسرایجاد کنه

اگه سوزش خارش بوی بد رنگ سبز وزرد نداشته باشی طبیعی هست مال من اینطوری بود دکتر بهم شیاف ۳ عددی کلین ...

ممنون عزیزم. خارش که فقط مختص اون قسمت نیست، هر سال کل بدن تو پاییز زمستون خارش رو دارم و با روغن حمام موستلا کنترلش میکنم. بوی بد و رنگ سبز و زرد هم ندارم عزیزم. ممنون از راهنماییت

لي لا جون اين ترشحي كه داري ميگي كاملا طبيعي هست و تا آخر بارداري همراهت هست ، كلا توي بارداري ترشحا ...

ممنون مامان سبحان جون. راستش نگران شدم. البته منم حدود یک و ماه و نیم پیش آزمایش دادم wbc خون و ادرار نرمال بود اما منم به مقدار خیلی ناچیز خون بود تو ادرار که دکتر گفت مال سنگ کلیه ات هست. متاسفانه یه مقدار شن ریزه دارم و وقتی حرکت میکنن خودم متوجه میشم. سوزش ندارم مگر مواقعی که سنگم حرکت کنه و آب که میخورم برطرف میشه

کجایی من اصفهان گرفتم

سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدین.من شیاف وخدارو شکر پیدا کردم. مثل قرصه.همینجوری بزارم واژن؟؟!!!

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره ما کلا خوش نمک می خوریم البته مثلا کمش کردم دوغ زیاد خوردم یه مدت دیگه نمی خورم ترسیدم نکنه مسمو ...

نه عزیزم انشاالله که چیزی نیست منم دوغ زیاد میخورم ولی نمک خیلی کم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره خیلییی دکتر عالی هست کارشم حرف نداره خیالت راحت.ماه پیش ۸۰درصد انتقالاش مثبت شد. برامنم دوبار شه ...

نی نی منم  تو اینستاش هست. ازم اجازه گرفت که میتونه فیلم بگیره و تو اینستاش بذاره؟ بعد با گوشیش موقع سونو فیلم گرفت

حتما ملاتونين و dhea هم بخور در كنار اونا ، اينوفوليك بخوري ديگه اوابوست لازم نيست به جاش dhea را بخ ...

راحت پیدا میشه؟ 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
اره خیلیییی پرانرژیه.شماره اش داده هرسوالی دارم تو واتساپ میپرسم کامل توضیح میده.واقعا دکتر دقیق و ب ...

به منم داد شمارشو. خیلی خوب بود دوسش دارم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
منم‌مثل‌توهم‌دوست‌خوبم هیسترشدم‌چسبندگی‌داشتم جواب‌پاتولوژیم‌اومده‌عفونت‌رحم‌دارم نگرانم‌نکنه‌تول ...

واویلااا مگه میشه? وای یه دلهردیگم اضافه شد بهم باحرفهای تو. منم این ماه رحمم افتضاح عفونت کرده دکتر دارو داد واسم مترونیدازول