2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
به احتمال زیاد جنیناتون 5 روزه هست و برای جنین 5 روزه از 5 روز قبل باید پرژسترون زده بشه تا رحم آماد ...

ممنون عزیزم خیرببینی⁦❤️⁩💚

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه عزیزم سوم اگرخدا بخاد😍 دوتا دختردارم🥰

خداگل‌دخترات‌برات‌حفظ‌کنه

انشالله‌داداشیم‌توراهه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم من بلد نیستم کسی رو صدا بزنم،کمک ام کنید لطفا.. من رویان میرم،دو تا جنین دارم بر ...

آره عزبزم روز اول پریود زنگ میزنی برا روز سومت بهت نوبت سونو میدن. در مورو رفت و آمد هم بستگی داره چه سبکلی باشی اگه سیکل لانگ باشی که بعد سونو دارهات رو مینویسن  خودشون میگن برا چه تاریخی نوبت سونو بگیری که تقریببا مصادف با پریود بعدیت میشه. دوباره سونو میشی داروهات رو تجویز میکنن و میکن ۷ تا ده روز بعد بری برا سونو و بعد دوباره اگه نیاز به سونو باشه فاصله سونو ها کمتره ک مجبوری تهران بمونی تا موقع انتقال

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم من ۶هفته هست انتقال دادم از دیروز یکم لکه های قهوه ای میبنم نگران شدم یعنی ازچیه؟

منم لکه بینی دارم . به حساب خودم هم ۶ هفته و یک روزم هست. نمیدونم چرا این طور میشم .شیافم رو هم اضاف کردم اما قطع نشده.استراحتم هم هستم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ببینید منم جنینم ۵روزه بود واز ۵روز قبل روزی یه دونه پروژسترون زدم..البته اینسری شیافت گرفتم که روزی ...

ممنون عزیزم آز پاسخ دادنت 😍 🥰 آخه من دوتا آمپول دارم فقط .نه ۵تا. حالا موندم امشب بزنم یا دوروز قبل انتقال جنین 😥

ببینید منم جنینم ۵روزه بود واز ۵روز قبل روزی یه دونه پروژسترون زدم..البته اینسری شیافت گرفتم که روزی ...

شیافم بهم دادن.که متاسفانه گیر نیاوردم

ممنون عزیزم آز پاسخ دادنت 😍 🥰 آخه من دوتا آمپول دارم فقط .نه ۵تا. حالا موندم امشب بزنم یا دوروز قب ...

تاحالا اینجوری ندیدم فردا زنگ بزن مرکزی که میری حتما بپرس

مرکز ما برای جنین ۵روزه حتما باید۵روز پروژسترون زده باشی

سلام آمپول پروژسترون بهم دادن ۵ روز دیگه انتقال دادم ان شاءالله .نمی‌دونم کی بزنم چه روزی؟لطفا کمکم ...

عزیزم پروژسترون اگه جنینات پنج روزه اس ازهمین امشب باید بزنی ‌..اندومترتم عالیه کی گفته کمه ...ایشالا انتقالت مثبت میشه 

عزیزم پروژسترون اگه جنینات پنج روزه اس ازهمین امشب باید بزنی ‌..اندومترتم عالیه کی گفته کمه ...ایشال ...

ممنون عزیزم آخه فقط دوتا آمپول پروژسترون داده. نمی‌دونم کی بزنمشون؟؟؟😥