2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
فدای محبتت انشاءالله شما مثبت میشی دل ما رو شاد میکنی آدم وقتی میخواد راه از اول بره میترسه حالش بد ...

اره واقعا حق داری منم اولین بارمه یه دلهره عجیبی دارم 

قربون محببت عزیزم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای عزیز

من قصد دارم برای بار پنجم میکرو‌ کنم ۴تا سیکل قبلی رو رویان انجام دادم(یه بارش باردار شدم ک ماه ۴سقط شد)

قصد دارم این بار تخمک اهدایی بگیرم چون هربار ک میکرو کردم (با اینکه سیکلای طولانی یعنی ۴۵روزه بوده )با وجود تزریق کلی آمپول نهایتش ۲/۳تا جنین برام تشکیل می‌شد و من مجبور میشدم بخاطر اینکه جنین فریز نداشتم دوبار کل مراحل میکرو رو از اول برم

از یه طرف دیگه تحمل اون همه آمپول ک کلی م عوارض دارن رو ندارم 

از طرفی میخوام از یه خانم حداکثر زیر ۲۶/۲۷ساله تخمک بگیرم ک هم جنینای بیشتری داشته باشم هم جنینام کیفیتش بهتر باشه

حالا یه مسیله ای ک هست اینه ک نمیدونم برای میکرو کدوم مرکز ناباروری و پیش کدوم پزشک برم ک واقعا کارشون خوب باشه چون دیگه قصد ندارم مرکز ناباروری رویان برم

یه موضوع دیگه اینه ک نمیدونم چطوری کیس موردنظرم(دلم می‌خواد مثلا خانم پاک و خوبی باشه ،درصدی از زیبایی ظاهری رو داشته باشه،خودشون و حداقل خانواده شون از نظر ژنتیکی سالم باشن و...)ک میخوام ازش تخمک اهدایی بگیرم رو پیدا کنم 

ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنین ک چیکار باید بکنم 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

سلام به دوستان نی نی سایت

لطف میکنید راهنمایی کنید.ماه بعد میخوام وارد سیکل انتقال شم..بنظرتون چکارایی انجام بدم.ممنون میشم راهنمایی کنید

واینکه فقط دوتا جنین برا انتقال دارم...🙏🌹

خودت حتما باید پیگیر کارات باشی.الان دوست من شرایط شمارو داشت تخمک‌کشی کرد تخمک هاپوج شدن.بعد که دار ...

ممنونم از راهنماییت

آره حتما میرم دکتر غدد. شنبه میخاستم دکتر زنان برم. ک بخاطر این ازمایش فعلا نمیرم.. نت خوندم لووتیروکسین باعث افزایش تیروگلوبولین میشه.

خدا اون روز رو برا کسی نیاره😭

دوستت اولین پانکچرش بود ک پوچ شد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خودت حتما باید پیگیر کارات باشی.الان دوست من شرایط شمارو داشت تخمک‌کشی کرد تخمک هاپوج شدن.بعد که دار ...

راستی خواستم اینو ازت بپرسم، اطلاع داری درمانش چه مدت طول کشید؟ من fshام با یک ماه قرص شد یک.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانمای عزیز من قصد دارم برای بار پنجم میکرو‌ کنم ۴تا سیکل قبلی رو رویان انجام دادم(یه بارش بار ...

سلام عزیزم. من رویان میرم. دکتر رضا نصر مرکز مام دکتر خوب و سرشناسیه. البته الان بخاطر کرونا خودش ویزیت نمیکنه همکاراش ویزیت میکنن و خود دکتر برای انتقال و پانکچر میاد.

بار اولم عزیزم فقط یه جنین برام تشکیل شد نه دیگه فریز ندارم منفی شدن چقدر سخته آدم داغون میشه  ...

اره حس بدیه من تجربه دارم پلی با انرژی بیشتر بلند شد حتما نتیجه میگیری🌺🌺🌺

بهتری عزیزم

الان زنگ زدم مرکز گفتن یه شیاف بزار اگر بهتر نشد بیا. تازه شیاف گذاشتم و به چپ دراز کشیدم تا تکون نخورم خوبم. ایشالله که خوب بشه. مرسی عزیزم هم بابت احوال پرسی و هم بابت کمکت. امیدوارم که شما هم به زودی زود گل پسری میاد تو دلت 🙏🏼😘

سلام بچه ها‌من تازه اومدم به این تاپیک میشه راهنماییم کنید رفتم مشاور میخواست دارو بده تا مراحل آی و ...

مگه‌تو‌جواب‌آزمایش‌واکسن‌مینویسن

والا‌ازما‌ازاین‌چیزهانخاستن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من نمیخوام‌کسی بدونه حتی خواهر ومادرخودم.جاری که جای خود داره.جاریم یمدت میخواست بارداربشه بفکر بود ...

چه خوب شوهره من هرچی بشه فوری میره میزاره کف دستشون گلایه کردنی هم میگ چی میشه مگ پدرومادرم دیگ🙄🙄

سلام عزیزم شما کجا میرید کی وارده یکل میشید راستی حاله مادرتون چه طوره؟

راستش واسه ویزیتام میرم مطب خودت دکترم اماپانکچرم وانتقال واسه هزینه هاش میرم میلاد. 

مادرم شکرخدا ای بدنیست فعلا امپول داد زده ببینیم چی میشه اگرجواب نده عمل میکنه