2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
درست میشه عزیزم  خب اگ از دکترت راضی نیستی عوضش کن نمیدونم چرا منفی شد  سه تا جنین انتق ...

آخی عزیزم انشاالله مثبت میشی سری بعد

تازه عوض کردم دکتر خوبیه خودشو زد گیج بازی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبش کرد؟ من کیست بزرگ ندارم  پلی کیستیکم

اره عزیزم سونو شدم دفع شده بود. علت کیستم داروها پانکچر بود. 

خیلی از دکترا برای کیست، ال دی میدن. دکتر ب من گفت بجای ال دی، سیبل میدم .

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی گلم یکم روحیه گرفتم بابت این😊😊

نگران نباش منم‌چندماهیه میخواستم برم تو سیکل هرسری نشد یسریش هم اماده بودم برم مطب روز دوم‌مریودم جاریم اومد اینقد اعصابم داغون شد ولی نمیخواستم بفهمه نرفتم این ماه رفتم دارو دارومصرف میکنم

یا رب العالمین
وای سخته عزیزم؟ منوشوهرم توغصه اون موندیم که چیکار کنیم

حلق چیزی نیس گلم فقط بینی درد داره بار اولم دردش بیشتره من دفعات بعد دردم کمتر بود دیگ راه بینیم باز شده بود😂😂😂😂

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
نگران نباش منم‌چندماهیه میخواستم برم تو سیکل هرسری نشد یسریش هم اماده بودم برم مطب روز دوم‌مریودم جا ...

جاری من قضیمونو میدونه شوهرم میره به مامانش میگ اونم به همه میگه گفتنی هم میگن بین ما غریبه نیس باید همه چیو بگین اصلا دیوانم کردن مگ مشکل من یکی دوتاست؟جاریمم همش بهم میگ چیشد دکتر رفتی چیگفت اه اه نابودم کردن میگم شوهرم میخواد بره فلان جا حالا میدونه برای چیا بازم میپرسه جواب ندمم باز خودش میفهمه میخوام دیگ حرف نزنم دربارش باز خودش میاد بحث و باز میکنه 😖

دوستان شما تاحالا این دو تا فاکتور تیروییدتون غیرنرمال بوده؟ عددش بالا باشه؟

Anti TPO Antibody
anti throglobulin AB

tsh ام نرماله. عددش یکه ولی این دوتا بالاس. 

دیروز جواب ازمایشمو گرفتم. شنبه میخاستم برم دارو پانکچر بگیرم. ولی فکر میکنم دکتر بهم دارو نده. این دو روز هم ک دکتر غدد نیست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻