2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
آره گلم حتما عالی میشن  میدونی چیه میخوان آمار PCR کرونا بالا نره از آزمایش های با دقت خیلی کم ...

آره واقعا بعضی کاراشون حرص دراره🤨

فردا پانکچرمه از استرس خوابم نمیاد😒

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بسلامتی انشالله، الهی فردا روز خوبی باشه برات اگه امروز انلاین میشی، لطفا بهم بگو داروهات چی بود؟

ممنون عزیزم ان شاالله😍😘

والا من داروم به نظر خودم کم بود از روز سوم پری تا روز هفت پری سینال میزدم روزی ۲۲۵ واحد از روز هشت تا ده کردش روزی ۱۵۰ واحد روز ده دوتا هم hmgزدم دیشب هم یه دونه اوویترل زدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم گلم.اما اگه راستشو بخوای منم اطلاع ندارم که چیکار کردن.🙈 دکترم از اول نوشت دو بلاست و ی ...

منم خیلی دوست دارم که بیشتر جنین هام بلاست بشن برام دعا کن ملیکا جون فردا دست پر بیام خونه😞

آره عزیزم من قبلا هم توضیح دادم .من شوهرم اولین بار که تو رویان ویزیت شدیم فقط هفت یا هشت دونه اسپرم ...

ای خدا چقدر قشنگ 

خداروهزار مرتبه شکر🙏

امیدوارم کردی گلم🌹🌹

واقعا معجزه شده

شوهر منم پنج ماهه رژیم رعایت میکنه. از تعداد دویست هزار رسید ب یک میلیون.. ولی دیگه یک میلیون بیشتر نشده

.. اتفاقا دکتر سجادی برای اینکه اجازه میکرو بهمون بده همین ماه گفت باید بررسی و فریز کنید. اسپرم رو شستشو دادن و گفتن هشتا دونه اسپرم خوب داره. و بعد دکتر گفت روز پانکچر اول نمونه فرش بده اگه تعداد اسپرم نرمال کم بود تسه بشه. حالا من نگران اینم ک چون احتمالا تعداد تخمکم زیاده، قطعا حدود ده تا اسپرم نرمال برای لقاح خیلی کمه. و ممکنه دوباره کاری بشه یعنی اول نمونه فرش و بعد مجبور ب تسه بشیم.. میخاستم از دکتر سجادی بپرسم امکانش نیست از اول تسه بشه ولی شوهرم موافق نیست میگه بزار طبق دستور دکتر پیش بریم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام زینبی جون اویترل واسه ازاد سازی تخمکه عزیزم

آره ولی اگر آزاد سازی باشه چرا ساعتش مهم نیست چرا فقط ساعت hcg رو دقیق میگن

شایدم برای بلوغ نهایی باشه، الان یادم رفته🙈🙈🙈 فرصت چک کردن هم ندارم

آخه چرا اینجوری فکر میکنی که بلاست نشن و اینا؟.از الان منفی فکر نکن.چیکار داری؟ان شاالله که همه شون ...

آره راست میگی گلم بهتره استرس اینارو نکشم🙂

احتمالا برا ملیکا جان هم مثل من انتقال دو مرحله ای بوده. یعنی یک یا دو بسته از جنینای سه روزه رو ذوب ...

آره شاید ولی فکر کنم یه مرحله ای بود برا ملیکا جان تا جاییکه یادمه🤔

بسلامتی انشالله، الهی فردا روز خوبی باشه برات اگه امروز انلاین میشی، لطفا بهم بگو داروهات چی بود؟

آها اینم یادم رفت بگم از روز نهم تا یازدهم هم ستروتاید داشتم

جنين 

چقدر هزینه اهدایی میشه ؟با تخمک اهدایی که من گرفتم میخوام ببینم چقدر تفاوت قیمت داره

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

خانوما فردا میرم پانکچر اولین بارمه یکم دلشوره گرفتم لطفا با دلای پاکتون برام دعا کنین 💗

راستی چی لازمه فردا با خودم ببرم؟ همسرم اصرار داره همراه ببرم من راضی نیستم واقعا لازمه؟

سلام دوستان من شش هفته ودوروز دارم از صبح یکم لکه های قهوه ای تیره میبنم ،البته دستمال میکشم هیچی رو ...

از زینبی بپرس عزیزم حتمانم برو دکتر 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خانوما فردا میرم پانکچر اولین بارمه یکم دلشوره گرفتم لطفا با دلای پاکتون برام دعا کنین 💗 راستی چی ...

بسلااامتی عزیییزم هیچ ترس نداره فقط با خودت آبمیوه ببر چون وقتی بهوش بیای لازمه

ن درد نداره ن ترس 

انشاا...یه عالمه تخمک تپل مپل داشته باشی عزیزم

همراه نیازه ولی وقتی خواستی بری تو ب شوهرت بگو نیم ساعت بعد بیاد وگرنه علاف میشه

نوارم باخودت ببر گاهی لکه خون میاد

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
قربونت برم مرسی راستی من جواب ازمایشم گرفتم.  Lh:/029 Fsh:1.34 Amh:1/2 افتضاح شده؟؟  ...

سلام عزیزم شما کجا میرید کی وارده یکل میشید راستی حاله مادرتون چه طوره؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بسلااامتی عزیییزم هیچ ترس نداره فقط با خودت آبمیوه ببر چون وقتی بهوش بیای لازمه ن درد نداره ن ترس&n ...

مرسی گلم خدا خیرت بده

یعنی به جز همسرم بهتره کس دیگه ای هم همرام باشه؟