2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
نمیدونم اصلا این مرکزی که من میرم دکترش هیچ توضیحی نمیده منم از صبحی درد دارم ولی خفیفه  سه شن ...

منم دقیقا با شما بودم دیگه منم دوتاش گفتن شنبه بلاست شده بود یکیش نه ممکنه شما هم دوتاش بلاست شده بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوروز درد پری داشتم زیرشکمم درد میکرد یکمی هم تخمدان راستم تیرمیکشید.دقیق روز سوم وچهارمم اینجور ...

شما کی باید ازمایش بدین ؟ نمیدونم باید از داشتن درد و لکه خوشحال باشیم یا ناراحت من که حسابی گیجم 😔

خدایا خودت مواظبش باش
شما کی باید ازمایش بدین ؟ نمیدونم باید از داشتن درد و لکه خوشحال باشیم یا ناراحت من که حسابی گیجم 😔

البته من لک ندیدم.واسه من برای۱۹برج نوشته آزمایش بدم

۱۷روز بعدانتقال ولی من روز۱۴انشاالله آزمایش میدم چون جنینم بلاست بوده دیگه باید نشون بده

سلام ببخشید جواب تک تک رو نتونستم بدم از همتون ممنونم ایشالله همه منتطرا این لحظه رو به زودی حس کنن ...

محی‌جان مامان شدنت مبااااااارک عزیزم انشاالله یه بارداری خوب و راحت داشته باشی ❤️💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منظورم لانه گزینیه ها😂😂 ببین تو شیاف استفاده میکردی پروژسترون؟

اره از قبلش شیاف مقعدی استفاده میکردم از روزی که انتقال دادم واژینال 

صبحی که لک قرمز دیدم یکی سرخود اضافه دوباره استفاده کردم گفتم هر هشت ساعت میزنم که بشه روزی سه تا 

در حالت عادی هر ۱۲ ساعت روزی دوتا تجویز کردن

خدایا خودت مواظبش باش
منم دوروز درد پری داشتم زیرشکمم درد میکرد یکمی هم تخمدان راستم تیرمیکشید.دقیق روز سوم وچهارمم اینجور ...

منم ، امروز که بیدار شدم دردی ندارم اما کمرم درد میکنه سینه هام هم نوکش خیلی حساس شده این امپول پروژسترون پدرمو دراورده رسما!!!!حداقل ادم میدونست علائم بارداریه تحمل میکرد نه که الان این علائم باشه همش مال امپوله فککنم

البته من لک ندیدم.واسه من برای۱۹برج نوشته آزمایش بدم ۱۷روز بعدانتقال ولی من روز۱۴انشاالله آزمایش می ...

انشاءالله که با جواب مثبت دلت شاد شه گلم ❤️

خدایا خودت مواظبش باش
منم ، امروز که بیدار شدم دردی ندارم اما کمرم درد میکنه سینه هام هم نوکش خیلی حساس شده این امپول پروژ ...

انشاالله که مامانی عزیزم

شما رو چندروز بعد نوشته آزمایش بدی

اخه من جمعه انتقال دادم شما شنبه

اره از قبلش شیاف مقعدی استفاده میکردم از روزی که انتقال دادم واژینال  صبحی که لک قرمز دیدم یکی ...

ببین شیاف هم ممکنه لک بیاره 

دختر سرخود استفاده نکن به نظرم ببین نظر دکترت چیه با خودت میدونی

نگران نباش من که میگم لک لانه گزینیه عزیزم