2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید جواب تک تک رو نتونستم بدم از همتون ممنونم ایشالله همه منتطرا این لحظه رو به زودی حس کنن ...

مبارکت باشه خدابرات نگهش داره گلم

از علائم بگو .چه حالتایی داشته تواین ۱۳روز

مبارکت باشه خدابرات نگهش داره گلم از علائم بگو .چه حالتایی داشته تواین ۱۳روز

والا من که اصلا هنوزم باورم نشده 

اینقدر که بی علامت بودم

واقعا ها بی علامت 

بعدم من این سری اصلا رعایت غذایی نکردم نشاسته و نمیدونم هرچی که سریای قبل میگفتن خوبه این سری هیچی نخوردم

همه چی معمولی

استراحتمم حتی 

دو سه بار مجبور شدم واسه اینکه اقواممون کنار خونمون بود خونشون مجبور شدم برم ببینمشون بیرون از خونه 

ولی دستشویی فقط فرنگی 

خانما من اکه بخوام برم جایی براچندساعت بخوام امپول با خودم ببرم چجوری ببرم؟توی ظرف بزارم یخ دورش بزا ...

نه عزیزم، مشکلی نداره، منم از مسیر داروخونه تا خونه می رفتم یخ میزاشتم دورش، فقط حواست باشه یخه آب نشه آمپولت گرم شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
والا من که اصلا هنوزم باورم نشده  اینقدر که بی علامت بودم واقعا ها بی علامت  بعدم من ای ...

تبریک میگم گلم، خوشحالمون کردی  

نه عزیزم، مشکلی نداره، منم از مسیر داروخونه تا خونه می رفتم یخ میزاشتم دورش، فقط حواست باشه یخه آب ن ...

برا چندساعت میتونم بیرون رویخ نگهدارم.میخوام برم خونه مادرم نمیخوام اونا بفهمن نمیخوام تو یخچال بزارم تاعصر که امپولامیزنم  

یا رب العالمین
سلام گلم پس چطور دکتر من میخواد همون ماه برامن جنین انتقال بده خدایا دیگه گیج شدم من دوتا جنین بیشتر ...

بازم من نمیدونم عزیزم اخه شما ک انتقال داری چرا عکس رنگی انداختی انتقال مگه لوله باز میخواد؟

برا چندساعت میتونم بیرون رویخ نگهدارم.میخوام برم خونه مادرم نمیخوام اونا بفهمن نمیخوام تو یخچال بزار ...

آها، خب فکر کنم مدت زمان بیشتر هم می تونی، فقط مواظب باش یخا آب نشه آمپولت گرم شه

رویان حالا من اونجا سه بار انتقال دادم  فقط آمپول میدادن بهم دیگه دفعه سوم چون جای آمپوولا عفون ...

همش الکی هییچ فرقی نداره من اگه دوباره انتقال بدم شیاف میزارم نهایت ۳ روز یه بار امپول میزنم