2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
بار چهارممه مشکلم همسرمه عزیزم

میتونم بپرسم وضعیتشون چجوریه. اخه خداروشکر جنینات بلاست شده. من همسرم تعداد اسپرمش خیلی کمه حدود یک میلیون. مورفولوژی هم بین صفر و یک. دفعه قبل ک برا اولین بار انجام دادم جنینامون بلاست نشدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم جواب غربالگریمو گرفتم عکس آپلود نمیشه T21زده ۱به ۱۳۵۰ ...T18 زده ۱ به ۱۳۰۰۰....وT13زده ۱ب ...

عزیزم به سلامتی. جوابت خوبه خدارو شکر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خداروشکر عزیزم همه چی اوکی هست آن شالله که نی نی به زودی سفالیک میشه،،،  امیدوارم به زودی با یه ...

سفالیک شده عزیزم ولی بالا هستش، دکتر گفتش با پیاده روی زیاد ممکنه بیاد پایین، وگرنه دردات طبیعی شروع نمیشه و باید سوزن فشار بزنیم که اذیت میشی، حالا من تمام تلاشمو دارم میکنم، ممنون از دعای قشنگت عزیزم، ان شاالله شما هم به سلامتی نی نیتون را بغل بگیرید

ایشالا ممنون عزیزم ❤️

خواهش گلم💜💜💜💜

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
@مامان_سلما   سلام عزیزم بیبی چک زدی بازم ؟

دیروز ظهر زدم خبری نشد از دیروزم ترشحم رنگش صورتی شده گویا پریود میخوام شم امروزم زنگ زدم بهمن برا انتقال که گفتن بزار پریود شی بعد زنگ بزن ببینیم دکترت قبول میکنه تو کرونا انتقال بده یا نه

خدایا شکرت
سلام.عزیزم. چطوری خوبی گلم چندوقت پیش احوالتوپرسیدم.بچه ها گفتن.خبرندارن گل دختری چطوره؟حسابی بزر ...

قریونت گلم ماهم خوبیم اره گلم خیلی وقته سایت نیومدم دخترم ازیت می‌کرد بخاطر دندون در آوردنش 😕 دو روز دیگه ۹‌ماهگیش تموم‌ میشه بزرگ شده و شلوغ 😂هی باید دنبالش باشم تا خودشو داغون نکنه 😣

تشکر گلم که بیادم بودی حالت خودت چطوره کاکلی چطوره ؟ یکساله شده ؟؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
میتونم بپرسم وضعیتشون چجوریه. اخه خداروشکر جنینات بلاست شده. من همسرم تعداد اسپرمش خیلی کمه حدود یک ...

عزيزم من دو بار اول جنين هاي خودم بود و هر سري فقط دوتا تشكيل شد و دوتاشم سه روز فرش انتقال ميدادن

بعد كلا جنين اهدايي گرفتم

بار سوم ي دونه بلاست انتقال دادن

اين سري هم كه تعدادش رو گفتم ☺️

بعد میشه بعدازیکسال پیشنهاد بلاست بدی؟

ببین برا من کلا سه روزه فریز کردن. سه روز قبل از انتقال دکتر با بیمارستان هماهنگ کرد که ذوبشون کنه و بلاست بشه تا روز انتقال. جنین هنوز دارم، اونا هم سه روزه فریزن و اگه بخوام دوباره انتقال بدم بلاستشون میکنن‌ مشکلی نیست.

نترس بابا،من پارسال ۲۵ مهر انتقال دادم منفی شد،۳۰ دی باز انتقال دادم الان دخترم بغلمه،تازه بار دوم ف ...

به سلامتی عزیزم، تبریک میگم، منم 30 بهمن انتقال دادم ولی هنوز در انتظار زایمانم، شما طبیعی بودین یا سز؟ 

عزيزم من دو بار اول جنين هاي خودم بود و هر سري فقط دوتا تشكيل شد و دوتاشم سه روز فرش انتقال ميدادن ...

انشالله اینبار مثبت بشی گلم👶👶. چهار بار خیلی سخته😭 یه وقت یه دونه برات انتقال ندن. هر دو بلاست هارو انتقال بده.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم من دو بار اول جنين هاي خودم بود و هر سري فقط دوتا تشكيل شد و دوتاشم سه روز فرش انتقال ميدادن ...

شرایط شوهرت مثل شوهر منه یا بهتر؟

دختر عموی من بعد عکس رنگی اقدام کرد و طبیعی باردار شد.الانم بچه ش بغلشه.شاید بعضی دکترا فقط برا احتی ...

توکل به خدا ممنونم عزیزم حالا زنگ زدم نوبت عکس رنگی بگیرم گفت پریود شدی تا دوازده سیکلت وقت داری بیای برا عکس اگه دهم هم برم یه ده روز بعدش احتمالا انتقالم باشه نمیدونم حالا کسی بوده انقد سریع بعد از عکس رنگی انتقال داشته باشه خیالم راحت بشه ؟؟

انشالله اینبار مثبت بشی گلم👶👶. چهار بار خیلی سخته😭 یه وقت یه دونه برات انتقال ندن. هر دو بلاست ها ...

عزيزم انتقال دادم ديگه اين سري دوتا بلاستا

روز چهاردهم هستم فردا آزمايشمه

توكل بر خدا