2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
خواهری من چن رو دیگ انتقالمه بعد دکترم برام امپوا ناکسپرین نوشته میزنم دور ناف بعد دوره نافم کبود شد ...

عزیزم این آمپول واسه جلوگیری از لخته شدن خون به خاطر مصرف داروهای ای وی اف تجویز میشه اره بعضی وقتا کبودی داره تو نت فیلم زدنش هست بزن نگاه کن که یاد بگیری کبود نشه یا یک بار برو درمانگاه واست بزنه که یاد بگیری منم بلد نبودم چند بار رفتم بعد یاد گرفتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
درمورد غذا ودارو کارخاصی نمیخواد بکنم؟غذای خاصی لازم نیس بخورم؟

هر چی مقوی تر بهتر. اب میوه طبیعی بخورید. سرخ کردنی این مدت نخورید. سرخ کردنی برا مردا خوب نیست. چندتا یخ و مقدری اب داخل پلاستیک بزار و همسرت هر شب روی بیضه اش بزاره. فقط بیضه.

خرما بخورید این مدت شیرینی جات و شکر و قندو پولکی و... نخورید. برنج هم کمتر ایتفاده کنید بهتره

اگه تونستی مغزیجات خام بخری ک خیلی خوبه مخصوصا برای همسرت

سبزیجات و کاهو داخل وعده ها غذاییت باشه. میوه زیادتر بخورید

شیر و ماست و پنیر رو این مدت ترک کنید. بخاطر چربی ای ک داره خوب نیستن.

کره هم همینطور. اگه تونستی بجای روغن سرخ کردنی، روغن کانولا و زیتون مصرف کنیدم ک بهتر

صبحونه تخم مرغ بخورید ترجیحا محلی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روی تعداد نه ولی روی کیفیت تخمک تاثیر داره

من خودم بخاطر کیفیت مصرف میکنم ولی دو روز قبل، دو تا از بچه ها قاطعانه نظرشون این بود ک ربطی ب کیفیت نداره و فقط برا تعداد موثره. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
جنین فرش چیه؟

Fresh به معنی تازه

یعنی سه یا چهار روز بعد از لقاح و تشکیل جنین، داخل رحم انتقالش بدن

دخترا اینجا کسی هست بدون دارو پانکچر شده باشه ؟ یعنی بدون دارو فولیکول داشته و تخمک کشی شده باشه؟

عزیزم شما بدون دارو فوقش دو تا تخمک داشته باشی که نمیصرفه اون همه هزینه کنی واسه دوتا . من نشنیدم کسی این طور باشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من خودم بخاطر کیفیت مصرف میکنم ولی دو روز قبل، دو تا از بچه ها قاطعانه نظرشون این بود ک ربطی ب کیفیت ...

عزیزم اگر اشتباه نکنم دوستان در مورد گونال این نظر رو داشتن ،وگرنه اووابوست روی کیفیت تاثیر داره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم. انشالله همه چی به خیر میگذره نگران نباش. اون دکتری که عملشون کردن دارو خاصی ندادن منته ...

بله درسته داروی تقویتی خیلی خوبه بایدهمه خانومهابخورن.  من خودمم استعدادشودارم رفتم تراکم استخوان. 

من که هرچی ویتامین خوب باشه میخرم واسه مامانم گناه داره

عزیزم شنیدم این ویتامین ها خیلی کمک می کنه. ۱۰ روز که حتما مراقبت شدید میخواد خالم تا یکسال ناز میدا ...

باشه مرسی عزیزم حتمافردا میرم پیداکنم اوا بوست. 

اخیی پس انشالله مامان منم زودخوب شه وزیاد دردنکنه. ازصبح تاحالا عین مرده متحرک شدم انگاری افسرده ام دیگه هیچ فکرمیکرو خودموندارم

عزیزمی گلم  نی نیم میخاد یه دوست همسن داشته باشه و یه خاله به اسم مهربون۱ پس عزیزم اینا همش ح ...

مرسیی قربونت برم من ازخطامه خاله جوجوهای شماشم. 😍😍😍

انشالله بسلامتی وخوشی مادرشیم همگی. 

اره راست میگی هاالان باورت میشه یک درصدم دیگه فکرخودمونمیکنم فقط مامانم توفکرمه, ازصبح که فهمیدم سرم دردگرفته

این برنامه هم ک میگی خوبه تاریخ عمل مامانت مشخص شده؟ بخاطر اینکه استرس نداشته باشی و میگی الانم خون ...

اره راست میگی نه فردا میریم دکتر نوبت عمل بده هرچه زودتر باشه بهتر میشه دیگه. 

من ال دی رو ازپریودقبلم که 19ام بود شروع کردم میخورم بنظرم یه 10روز بیشتربخورم طوری نکنه بازفردا میرم دکترخودمم سوال کنم بیشترواقعیت نمیتونم عقب بندازم چون هزینه های تقویتی سنگینه

این برنامه هم ک میگی خوبه تاریخ عمل مامانت مشخص شده؟ بخاطر اینکه استرس نداشته باشی و میگی الانم خون ...

راستی پردینزولون هم شروع کردم عزیزم الان میترسم ازمحیط بیمارستان چون سیستم ایمنی رو پایین میاره. 

عزیزم اگر اشتباه نکنم دوستان در مورد گونال این نظر رو داشتن ،وگرنه اووابوست روی کیفیت تاثیر داره

وای آره دقیقا

😄

چقدر حواسم جمع

🤭🤭

حالا یه چیزی تعریف کنم،  همسر من دیگه بعد این همه تزریق و تمرین رو من حرفه ای شده چند شب پیش حو ...

خخخ چه بامزه عزیزم خداواسه همدیگه نگهتون داره, راستی منم انگار دیگه باید بدم همسرم بزنه واسم چون دیدی پیاممو؟؟ حالم اصلا خوش نیست فکرمادرم منو میکشه بایدهرچه سریعتر بره عمل برداشتن رحم ومن فعلامواظبش باشم. فردا میریم نوبت بگیریم

سلام عزیزم ما هم خوبیم ممنونم،،،  چقدر خوب که مادرتون تزریقات بلده،  بزار بنده خدا همسرت ی ...

سلام به روی ماهت گلم باورکنیدبچه های شماروانقدر دوست دارم خدامیدونه. 😍😍خاله اشم. 

اره دیگه مجبورم بدم همسرم تزریق کنه مادرموعمل کنیم دیگه اون خودش بنده خدا میخوابه. وای اره پروژسترون افتضاحه من ازدردش ضربه میخوردجیغم میرفت هوا