2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045236 بازدید | 684439 پست

@زینبی_بابا      

سلام زینبی جان بهتری الحمدالله

میگم من دوهفته پیش پانکچر کردم

جنین فریز کردم

بعد روز پانکچر بهم گفتن یه توده مشکوک داری برو سونو

دیگه من امروز رفتم سونو

حالا تو سونو نوشته هماتوم

درحالیکه دکتر مشایخی هم امروز بالاسرم بود تو سونو به دکتر سونوگرافی گفت من چندبار سونوش کردم برا سایز تخمک همچین چیزی نبوده تو سونوش

زینبی جان شما اطلاع داری درمان این هماتوم ها چیه

امروز هیچ دارویی بهم ندادن

فقط گفتن ده روز دیگه برم سونو مجدد

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
شما چند تا سزارین داشتی؟من اون همه سنو کردم اصلا چسبندگیم معلوم نشد دوتا سزارین داشتم دکتر م گفت بای ...

منم دوتا سزارین دارم که آخریش دقیق برا هفت سال پیش میشه عکس رنگی گرفتی درد داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

دوستای گل اینجا کسی یا دکتر طاهری پناه بیمارستان عرفان نیایش میکرو انجام داده؟

به من گفت روز اول تا سوم پریود بیا یعنی میخواد داروهای میکرو بده و سیکل شروع کنه ؟

متوجه نشدم....کدوم تاپیک؟.....چرا؟

تاپیک خودت که درباره زالو بود . 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
منم دوتا سزارین دارم که آخریش دقیق برا هفت سال پیش میشه عکس رنگی گرفتی درد داشت 

شیاف بهت میدن درد کمی داره چون چسپندگی هارو باز میکنن ولی قابل تحمله وزمانشم کوتاه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
تاپیک خودت که درباره زالو بود . 

باشه الان نگاه میکنم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام به ذوی ماهتون دوستای گلممممم.... 

چه قدر حس خوبی داره میام میبینم چراغ این خونه رو روشن نگه داشتین..... 

امیدوارم به روز برسه که اینجا فقط و فقط پر از خبرهای شاد باشه..... 

و تک تک دوستای منتظرم طعم شیرین مادرشدن رو بچشن و بهترین مامانای دنیا بشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم فکر کنم مشکل شما را دارم. هفته بعد دوباره پانکچر دارم. می خوام به دکترم بگم مثل شما واسم فرش انت ...

خدا رو شکر که یکیتون سالمه، مشکل دوطرفه خیلی بده نمیدونی کدوم طرف رو درست کنی

نگران نباش به امید خدا درست میشه ، مصرف ویتامینها و اینوزیتول از یکماه قبل از پانکچر تو کیفیت تخمک تاثیر داره.

ویتامین مصرف میکنی؟

آره بگو بهترینها رو سه روزه انتقال بده انشالله که باردار میشی اینبار 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خدا رو شکر که یکیتون سالمه، مشکل دوطرفه خیلی بده نمیدونی کدوم طرف رو درست کنی نگران نباش به ام ...

مبارک باشه عزیزم ایشالا همه چی عالی برات پیش بره 💕

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها کسی تو سیکل انتقال آمپول دیفرلین زده؟ روز بیست و یک پریودش توهمون ماهی که قراره براش انتقال ب ...

اره عزیزم من زدم دقیقااا ۲۱ پری ۴یا ۵ روز بعدش بود پری شدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم برا تعیین جنسیت پی جی دی میکنی؟مشکل شما همسرتون بود؟کدوم مرکز میری؟

نه عزیزم تعیین جنسیت خیلی لاکچریه 😄 

من فقط یه بچه سالم از خدا میخوام هرچی باشه میذارم رو تخم چشمام

من ایران نیستم دکتری که میرفتم میگفت pgd/pgs اجباریه تو مرکز ما. برای همه انجام میدن

ولی دکترمو که عوض کردم گفتم امضا میدم من نمیخوام pgd کنین ، جنین رو ۳ روزه انتقال بدین

چون اینجا فقط ۵ روزه رو pgd/pgs میکنند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️