2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
ممنون عزیزم میترسم تاثیرنداشته باشه

نه گلم خیلیا رکتال گذاشتن فرقی نداره خیالت راحت فقط ببین رو شیافت زده باشه هم رکتال هم واژینال 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خودت باید بهش بگی دیدی که سرش شلوغه ازش بپرسی بگی لازمه خراش بدم یا نه. شما چرا سقط کردی ؟

اخه دیگه دیر باید اون سری بهش میگفتم خب خودش که پرونده رو دید چرا چیزی نگفت

من قلبش تشکیل نشد 

راستی شما رو خود دکتر ویزیت میکنه یا ماما و دستیارش؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه دیگه دیر باید اون سری بهش میگفتم خب خودش که پرونده رو دید چرا چیزی نگفت من قلبش تشکیل نشد  ...

داروهارو که ماما مینویسه ولی دکترم یسر میاد میشینه اونجا و نگاه میکنه

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستای خوبم سلام ، من دوباره توی یک آزمایشگاه معتبر آز دادم که بتام بالا رفته بود ، و سونو واژینال ک ...

خداروشكر

لذت لحظه لحظه ي بارداريت رو ببري ايشالله و به سلامت بغل بگيريز

براي ما هم دعا كن

سلام دوستان  من امروز بعد از دو‌روز بتا رو تکرار کردم ، مثبت شد امروز  بتا ۴ بود شده ۱۱ ...

عزیزم چه خبر خوبی، تبریک میگم، انشاءالله خدا نگهدارش باشه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان  من امروز بعد از دو‌روز بتا رو تکرار کردم ، مثبت شد امروز  بتا ۴ بود شده ۱۱ ...

مبارکتون باشه عزیزم، ان شالله بارداری راحتی داشته باشید و نی نی هاتونو به سلامتی و شادی بغل بگیرید

من سه شنبه پانکچر شدم اصلا هیچ اطلاعی بهمون ندادن امروز خودمون زنگ زدیم گفتن از ۱۲ تا تخمک ۱۱ تا جنی ...

کجا میرید شما انشالله با اولین انتقال مثبت بشی به حق ۵ تن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
داروهارو که ماما مینویسه ولی دکترم یسر میاد میشینه اونجا و نگاه میکنه

علت سقط شما چی بود

چندم باید بری خراش؟

راستی اون آمپول که داده شنیدم باعث میشه پریود نشیم چند ماه پس چجوری میخاد سیکل انتقال شروع کنه؟

راستی دکتر بهت استرادیول داده؟

ممنون که واضح جواب میدی گلم🥰 حالا به نظرت به فرض هایپر شدم و نتونستم فرش انتقال بدم بگم سه روزه بر ...

قربونت گلی 

ببین دیگه اینکه چند روزه انتقال میدن رو بسپار دست جنین شناس و دکتر، چون تو مو میبینی و او پیچش مو😉😉😉

سلام عزیزان 

من چند روز دیگه میخوام برم عکس رنگی ولی از ترس شب و روز ندارم دادم سکته میکنم 

دو سال پیش انجام دادم اما دکترا دیگه قبول نمیکنن میگن باید جدید باشه 

تو رو خدا راهی هست کمتر درد بکشم 

به جز بیهوشی 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
خواهش میکنم عزیزممم ماشاالله اینقدر ازت سوال میپرسن حق داری واقعا بازم ممنونم ازت😙😙😙

آره فدات شم 

هم شما هم دوستان دیگه که این پیام رو میخونید بدونین من متخصص زنان نیستم 

فقط در حد اینکه بدونین ممکنه تو سیکل پانکچر یا انتقال چه اتفاقی بیفته میتونم همراهی تون کنم و اگر دسترسی به دکتر نداشتین هیچ جوره، اگر بلد بودم جواب بدم، تازه سوال اورژانسی هم ممکنه به موقع نتونم ببینم 

پس اولویت اول و آخر دکترتون باشه فقط، اگر سوالی موند واسه اطلاعات عمومی روی من حساب کنین، وگرنه وقتی دکترتون چیزی تجویز کرد، بی برو برگرد به حرفش گوش بدین

شادن جان ببخشید تو پست شما توضیح دادم🙈🙈🙈