2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045393 بازدید | 684464 پست

سلام صبح همتون بخیر میشه منم بیام تو جمعتون

من همسرم کم تحرکی اسپرم داشت خودمم پلی کیستیک ام

من دی ماه ۹۸ ivf داشتم که منفی شد 

الان دوباره دارم میرم سراغ کار هایivf که بعد از آزمایش فهمیدم پلی کیستیک خودم خفیف شده 

اما مشکل شوهرم خیلی بدتر شده جوری که دکترم گفت احتمالا از بیضه هاش باید نمونه گیری کنن

دکترم به جفتمون پودر تقویتی داد بهم گفت ماه دیگه روز دوم و سوم بیا واسه شروع دور دوم پانکچر

بار اول ۲۴ تا تخمک داشتم که ۱۷تا جنین شد بعدش فریز کردیم موقعه انتقالم کلا دوتا جنین موند

تو روخدا برام دعا کنید حل بشه اینسری مشکلم

سری قبل به خانواده هامون گفتیم که بیان کمکم اما انقد تنش ایجاد شد که بخاطر استرسش ترجیح میدم اصلا نگم دیگه به کسی 

اگه میتونید راهنماییم کنید چیکار بکنم و این مدت کنارم باشید ممنون میشم

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم . کدوم فاکتور تو آزمایش نشون میده که عفونت هست ؟ واقعا آدم نمیدونه به این ادم های بی ملا ...

عزیزم فاکتورها متفاوته، ولی تو آزمایش این دوستمون رسما تعداد باکتری بالا بود، گلبول سفید و قرمز و سلول اپیتلیالی هم بالا بود، اینا یعنی عفونت

عزیزم منم تا قبلا پای بچه ها رو میبوسیدم، بعد دیدم اینا پاهاشون رو هم مثل دستاشون میبرن تو دهنشون... 

سلام صبح همتون بخیر میشه منم بیام تو جمعتون من همسرم کم تحرکی اسپرم داشت خودمم پلی کیستیک ام من دی ...

ببخشید چرا از ۱۷تا جنین دو تا مونده برات

تقویتی بهتون چی دادمنم تنبل تخمدان هنم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مرسی عزیزم  آره واقعا، یعنی حتی اگر پدر و مادر آدم یه ذره هم بی احتیاطی کنن نباید رفت پیششون و ...

زینبی جون نمیشه به دکتری که میخایم زایمان کنیم نگیم که آی وی اف کردیم.یعنی منظورم اینه که هم مرکز بریم زیرنظر دکتر که خیالمون ازداروهامون راحت باشه.

همزمان زیرنظر یه متخصص هم باشیم واسه زایمانمون ولی به اون حرفی از ای وی اف نزنیم.میشه؟؟؟

ببخشید چرا از ۱۷تا جنین دو تا مونده برات تقویتی بهتون چی دادمنم تنبل تخمدان هنم

چون اسپرم شوهرم ضعیف بود جنین ها از فریز خارج کردن از ۳ روز بیشتر رشد نکردن و از بین رفتن

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
ببخشید چرا از ۱۷تا جنین دو تا مونده برات تقویتی بهتون چی دادمنم تنبل تخمدان هنم

الان بهم یه پودر داده روزی یدونه میریزم تو آب میخورم

@زینبی_بابا   عزیزم زیر دوسال نمیگیرن خیالت راحت نگران نباش

نههههههه گلم این چرت و پرتا رو همین صدا و سیمای احمق کرد تو گوش مردم 

عزیزم بچه ها میگیرن، فوت هم میکنن، نوزاد دو روزه گرفته و فوت کرده از مادرش که رفته بوده عروسی

تو رو خدا بدونین بچه ها هم میگیرن، بد هم میگیرن

حالا حتما میگم چی شد که گرفتیم تا دوستان مثل ما نشن

ولی از طرف من به همه اونایی که نمیدونن بگو کلی بچه فوت کرده، از مرکز طبی زنگ بزنن بپرسن

انشالله به حق ۵ تن هرچه زودتر دامنت سبز بشه چند گرفتی پودرو به من گفتم هشتصدو خورده ای

اره منم۸۵۷ خریدم

قوربونت برم ایشالله همه زودتر دامنشون سبز بشه بخدا من دیگه خواب و خوراک هم ندارم

کجا میرید شما

من پیش دکتر یونسی میرم انتقال اولم پارسیان بود 

اینسری دکتر گفت میریم پیامبران

من پیش دکتر یونسی میرم انتقال اولم پارسیان بود  اینسری دکتر گفت میریم پیامبران

پیامبران جنین شناسش خیلی خوبه منم پریود بعدیم اگه کرونایه لعنتی بزاره شروع سیکلمه انشالله با هم به نتیجه برسیم زخیرتون چنده سری قبل امپول چی زدی هایپر نشدی ببخشید سوالام یه کم زیاد شد🙏

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی