2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
@farzi99   عزیزم برا تسه گفتم بهت خبر میدم ما انجام ندادیم 😐

مرسی ک یادت بود دختر خوب

ب امید اینکه کمتر از بیست روز دیکه خبر بارداریتو بدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم میخام گونال بزنم گفتم خارجیه حتما رو کیفیت تخمک تاثیر داده بله مشکلمون اسپرمه. آزو نیست. الیگو ...

رو تعدادش تاثير داره نه رو كيفيتش ، بيشتر كساني بهش خوب جواب ميدن كه ذخيره تخمدان كم دارن

برا من نیست عزیزم برا دوستمه ک دو سال پیش ۸/. بوده الان شده ۲ هیچ کاری هم نکرده دارو هم نخورده میخوا ...

آره عزیزم من خودم سال ۹۷ که میکرو کردم ،ذخیرم ۷۵صدم بود ولی امسال که آزمایش دادم که مجدد بخوام میکرو کنم ذخیرم ۳ و ۲۵ صدم شده بود .خیلی برام عجیب بود البته من ۱۲ کیلو وزن کم کردم تغذیه رو کاملاااا اصلاح کردم کللللی هم مکمل خوردم ،کوکیوتن و دی اچ ای آ و اووژن و سوپرمیکس و متفورمین و پودر اینوفولیک و یه سری داروهای گیاهی و ورزش و حجامت و .... کاملااا شدنیه .برا من که بالا رفت 😍

انشاالله شنبه میری همه چی عالیه  نی نی هم سالم سالمه 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

الهی امین ممنونم عزیزم 😘ایشالا گل دختر شما هم سالم وسلامت میاد بغلت چیزی نمونده دیگه 😍😍😍

وااای اگه بدونی چقد گشتیم کل شهرو حتی روستاهای اطرافم گشتیم.آخرش یه بسته واژیفم تاریخ گذشته پیدا کرد ...

عه عزیزم خیلی بدشده واقعا ....خدا خودش کمک کنه دور ازجون کسایی که بیماری بدی دارن بنده خداها داروپیدانمیکنن 😔ایشالا شماهم شرایط رحمت بهتر بشه وبه سلامتی انتقال بدی 

سلام بسلامتی عزیزم  امید ب خدا، ایشالا همه چی خوب پیش میره کدوم مرکز بودی؟ ب ما هم گفتن اگه ...

ممنون عزیزم ایشالا هم برای شما همینجوری میشه من بیمارستان پیامبران میرم چون دکترم اونجا بود دیگه میرم اونجا

امروز پانکچر کردم شنبه انتقال دارم 🥺 شما چی؟؟

سلام شما پیامبران میرید پیش کدوم دکتر 

راضی هستید

راستش من این ماه رو هم از دست دادم یعنی همسرم گفت با این وضع کرونا نمیشه همش بری بیمارستان بیای زنگ زدم صارم پرسیدم حدودا چندبار باید سونو کنم گفت اولیش چندتا ال دی مونده تموم بشه بعد روز ۳ و ۵ و ۷ حتمیه بعدش هم اونموقع اعلام میکنیم اما تقریبا ۳ هفته باید بری و بیای 

منم نرفتم 

بیمارستان پیامبران هم خیلی شلوغه با نه نوبت دهیشون خوبه خلوت میشه؟

میگم حالا که عقب افتاد یه بار هم برم پیامبران شاید نظر دکترش فرق داشت یکم هم راحت تر گرفت

شما چندبار سونو رفتید

بچه ها تو رو خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭 تو دو امام زمان 😭😭😭😭😭😭😭 هر کی دید جوابمو بده  روز ۱ ...

عزیزم منم از روز ۷ لکه قرمز دیدم استرادیول خوردم دکتر سنو کرد برایه زخامت گفت مشکلی نیست بهش گفتم انتقالمم کنسل نکرد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
رو تعدادش تاثير داره نه رو كيفيتش ، بيشتر كساني بهش خوب جواب ميدن كه ذخيره تخمدان كم دارن

پس منم میخ‌واستم بزنم فکر می کردم رو کیفیت تاثیر داره من خودم ذخیرم ۶.۹

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عالیه که عزیزم انشاالله بزودی خبر بارداریتو بدی بهمون

من خارجی خوردم فایده نداشت بازم ضخامتم بالا نمیرفت...فرق نداره ایرانی خارجی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی