2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
 سلام عزیزم بهتری ؟بهاره جون برای من 3 روزه هچینگ کردند ...فکر نمیکنم ربط داشته باشه که حتما بل ...

عه چه جالب. نمیدونستم. ممنون.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
 سلام عزیزم بهتری ؟بهاره جون برای من 3 روزه هچینگ کردند ...فکر نمیکنم ربط داشته باشه که حتما بل ...

سلام پاشا جان

خدا رو شکر. بهتر که نه وقتی دارم سعی میکنم باهاش کنار بیام.

راستش نرفتم آزمایش دوم رو بدم دیگه، از طرفی هم پریود نشدم بلاتکلیفم نمیدونم چه کار کنم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش ایشالا با داروهات کلی تخمک با کیفیت داشته باشی عزیزم

مرسی گلم من امروز ازمایشمو گرفتم چربیم بالا به نظرت سیکلمو باز عقب بندازه تا نرمال بشه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم اصلا نگران نباش اتفاقا هایپری تخمک زیاد داری فقط تخم مرغ اب پز زیاد بخور دوغ شور کباب مرغ بخور ...

ممنون از توجهت 

اين ها كه گفتي الان بخورم يا بعد پانكچر؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بچه ها من 6روز انتقالم امروز خیلی حالم بد بود همش گریه میکردم الکی به شوهر بدبختم گیر دادم باهاش دعوا کردم تپش قلب گرفتم یدونه پرانول خوردم ضرر داره برای نی نی خیلی نگرانم اگر کسی میدونه تو رو خدا جواب بده

تیارا جان.من تهوع شدید نه.ولی همیشه حالت تهوع کمی دارم.امروز اصلا نداشتم.شما چطور بودی؟

من از حدود ماه دوم تا سه ماه بعدش تهوع زیاد داشتم که با قرص هم برطرف نمیشد ولی تو همون دوران هم بعضی از روزها که البته ندرتاً پیش میومد تهوع قطع میشد،  بعد اونم تهوع قطع شد ولی تا الان هم بوی بعضی از چیزها بهم میخوره بازم موقتا تهوع میگیرم مثلا امروز یکی از اون روزا بود که از صبح تا الان تهوع داشتم

ممنون از توجهت  اين ها كه گفتي الان بخورم يا بعد پانكچر؟

از الان شروع کن به خوردن اصلا هم هایپری اگر تغذیتو رعایت کنی سخت نیست من خودم هایپر شدم بعد از اولین پریود بعد از پانچکر خوبه خوب میشی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
از الان شروع کن به خوردن اصلا هم هایپری اگر تغذیتو رعایت کنی سخت نیست من خودم هایپر شدم بعد از اولین ...

ببخشيد شما كه اطلاعات دارين به جز اين مواردي كه گفتين ديگه از نظر تغذيه چي رو رعايت كنم؟

خود دكتر گفتن پروتين بخور و غذاي حجيم نخور 

چيز ديگه اي هم هست به جز چيزايي كه گفتين؟

از الان شروع کن به خوردن اصلا هم هایپری اگر تغذیتو رعایت کنی سخت نیست من خودم هایپر شدم بعد از اولین ...

مثلا روزي يك تخم مرغ بخورم خوبه ؟