2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
مرسی از جوابت عزیزم فک نکنم برای من با بیهوشی باشه اخه گفت تو مطب انجام میدم

خواهش فدات شم شاید موضعی سر کنه....منم تو مطب انجام دادم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان چند روز پیش ازت سوال کردم احتمالا چون پیاما زیاده ندیدی ممنون میشم جواب بدی میگم من دو ماه ...

عزیزم اصلا ندیده بودم 🙈🙈🙈🙈

ببین گلی قطعا اثر داره و اگر بتونی این ماه هم مکمل ها رو تا روز پانکچر ادامه بدی دیگه عالی میشه 

بعدم کی گفته جنین سه روزه بده!!!!! عزیزم منم جنین سه روزه انتقال دادم 

خیلی از دوستان حتی بعد از چند بار انتقال جنین بلاست بالاخره با سه روزه باردار شدن

عزیزم اصلا ندیده بودم 🙈🙈🙈🙈 ببین گلی قطعا اثر داره و اگر بتونی این ماه هم مکمل ها رو تا روز پانک ...

عزیزدلم الان این ماه اینوفولیک و مولتی پریناتال و فولیک اسید و متفورمین و آسپرین میخورم به نظرت کافیه؟

واقعا شما سه روزه انتقال دادین و مثبت شد؟ ممنون بابت دلگرمیت خیلی نگران بودم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم یه سوال دیگه من این دفعه سیکل انتقالم لانگ بود.بگم این دفعه کوتاه باشه؟ قبول میکنن؟ @زینبی ...

عزیزم برای انتقال تغییر از کوتاه به بلند خیلی مهم نیست 

میتونی پیشنهاد prp, هیسترو و خراش رحم رو بدی به جاش

زینبی جان لطفاً جواب منم بدین .من از روز دوم پری قرص استرادیول مصرف میکنم.یکبار قبلاً منفی شدم.دکترم ...

عزیزم من اصلا نمیدونم کجای مراحل هستی 

کاش از خودشون زنگ بزنی بپرسی، باید راهنمایی کنن

سلام عزیزم احساس میکنم چندروزه پیامی ازت نخوندم امیدوارم حالت خوب باشه یه سوالی ازت دارم زینب جا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟؟ 😍 😍 😍 قربونت برم من هستم، ولی فقط سوال های اعلاناتم رو میرسم تندی جواب بدم و برم

من جات بودم با شروع بسته دوم دیگه معطل نمیکردم 

عزیزدلم الان این ماه اینوفولیک و مولتی پریناتال و فولیک اسید و متفورمین و آسپرین میخورم به نظرت کافی ...

عزیزم اگر با مشورت دکتر هست بله 

اگر سر خود میخوری حتما مشاوره بگیر از پزشک 

عزیزم بله منم سه روزه جنین هام

خیلی خیلی خیلی تعداد زیادی از دوستان با جنین سه روزه مامان شدن

عزیزم اگر با مشورت دکتر هست بله  اگر سر خود میخوری حتما مشاوره بگیر از پزشک  عزیزم بله م ...

سلام خوبی گلم....یکی از بچه ها عفونت ادراری داره شدید دکتر از این قرصا داده که ادرار قهوه ای میسه...حالا شک کرده که حامله است باید چیکار کنه عزبزم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم اگر با مشورت دکتر هست بله  اگر سر خود میخوری حتما مشاوره بگیر از پزشک  عزیزم بله م ...

آره خود دکتر برام نوشته همه اینارو 

ممنون از اینکه جواب دادی گلم خدا گل پسرتو حفظ کنه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ان شاالله که چیزی نیست نگران نباش عزیزم اینجا بیشتر از نصف خانوما تو دوران بارداری خونریزی و لک داشت ...

ممنون عزیزم از امیدواریت

هنوز نرفتم ببینم چند تاست

فردا نوبت داشتم برا اولین سونو که دیشب اینجوری شد

حالا فردا قراره برم مطب دکترم