2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

یه سوال دیگه. شما مشکل حرکت و مورفو شوهرتون رو چطور حل کردید؟

من همسرم پارسال واریکوسل عمل کرد ولی نهایتا سرعت و مورفو ۱درصد بهتر شد.😶😑

دارو روزی ویتامین c و e و نصف کلومیفن مصرف کرد

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم نزدیکتونه اونجا میری فرقی نمیکنه کدوم ازمایشگاه بری ...ایشالا که مثبتی 

نزدیکمون همش بیمارستانه به خاطر کرونا همسرم هیچ کدوم رو اجازه نمیده. گفت برو مرکز ناباروری ابن سینا. حالا نمیدونم اونجا آزمایشگاه از چه ساعتی هستن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امروز خیلی یهویی سرگیجه شدید گرفتم ب حدی ک ب زور چشامو باز میکردم و حرف میزدم بنظرتون از داروها ...

فک نکنم فشارت افتاده باز زینبی جون بهتر می دونه الان بهتری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم تهران داروخانه دکتر شکیبایی گونال ۷۵ داشت دکتر قمی ودکتر فلاح نژاد هم ۷۵داشتن میخوای فردا زنگ ...

وای مرسی عزیزم .. همینکه اسمشونو گفتی خوبه😍 خودم زنگ میزنم حتما. لطف کردی😘😘❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم اتفاقاامروز دوم پریودمه میتونم فردا بخرمو استفادشون کنم ولی من پلی کیستیک دارن همسرم وا ...

امتحان کن عزیزم ایشالا ک برات جواب میده🙏🙏🙏و کارت ب ivf نمیکشه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
دکتر معینی فقط دکتر زنان یا ناباروری هم هست؟

فقط کارش ناباروری یکی از بهترین دکترای ناباروری ایرانه،مطبش تهران خیابان ولیعصر بالاتر از نیایش خیابان شهید عاطفی برج کیمیا مطب د کتر اشرف معینی شمارش میتونی از ۱۱۸ بگیری یا او نت سرچ کن هستش

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
واقعا ایران از نظر پزشکی و سطح سواد دکترها عالی هستش منتها اینجا دارو و تجهیزات پزشکی نیست. من آلمان ...

دارو ها را بايد مي خريدي مي اوردي ايران انجام مي دادي 

من الان امريكا هستم ، سيستم پزشكي اينجا اشغال به تمام معنا و گران 

كسي اينجا مريض ميشه بخاطر هزينه هاش دردش يادش ميره 

نصف مردم كه اصلا دكتر نمي رن و ٣٠-٤٠ درصد مردم هيچ بيمه درماني ندارن از بس گرونه ، بيمه ها كلاه بردار و همه جوره ار دادن هزينه ها طفره ميرن

کپسوله ولی....روشم تاریخ انقضا داره....

اگه‌واقعااززنبورگرفته‌باشنش

خراب‌نمیشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عززم شما تو تیر انتقال داشتی؟

بله‌عزیزم

متاسفانه‌منفی‌شدم

انشالله‌خدابخاد‌وهمه‌چی‌خوب‌باشه‌

ماه‌بعدانتقال‌دارم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزيزم ميشه بگيد دكتر زرناني براتون چه تشخيصي دادن؟ چرا نهايتا از تخمك اهدايي استفاده كردين؟ الان هم ...

دکتر زرنانی گفت در آزمایش‌هام چیز خاصی نیست و احتیاج به این درمانها نبوده. برای اطمینان از وضعیت رحم بهتره لاپارسکوپی بکنم. 

به خاطر سنم و شکستهای مکرر در انتقال دکتر نصر پیشنهاد تخمک اهدایی دادن.

نه عزیزم سرم فقط یکبار دکتر عارفی داد که نتیجه هم نداشت

دکتر زرنانی گفت در آزمایش‌هام چیز خاصی نیست و احتیاج به این درمانها نبوده. برای اطمینان از وضعیت رحم ...

ممنون ترلا جان

شما چند سالتونه عزيزم؟

يك بار سقط هم داشتيد؟

دارو ها را بايد مي خريدي مي اوردي ايران انجام مي دادي  من الان امريكا هستم ، سيستم پزشكي اينجا ...

تمام داروهامو اوردم به جز امپول پروژسترون. من اما توی آلمان سه بار با بیمه انجام دادم فقط پول هچینگ و بلاست کردن جنین‌های رو پرداخت کردیم. تا سه بار به شرطی که بچه نداشته باشی و زیر ۴۰ باشی بیمه ها قبول میکنن اما خوب من متاسفانه نتیجه نگرفتم