2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
ببین عزیزم من انقدر تو مخش خوندم وراجب پسر باهاش حرف زدم راضی شده وشکر میخوره تو هم با سیاست باهاش ح ...

خودم هیچی نمیخورم یعنی نمیدونستم بایدبخورم همسرم زیادخونه نیست یاسرکارش شیفته دوروزخونه دوروزاستراحت امااون دوروزاسترتحت رومااصلانمیبینیمش تاآخرشبش که میاداماده بشه فرداش بره سرکارش میره روستاسراغ گاووگوسفنداش بخداخون کرده تودلم منم دیگه باهاش حرص نمیخورم دکترنصرگفت چه خرمابخوری چه هلوبخوری هیچ تاثیری رواسپرم مردنداره دیگه بعدازمشاوره که دکترنصراینوگفت اصلابه حرفم گوش نمیده باشه حتمادرخواست روقبول میکنم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
خاهش میکنم عزیزم😘

عزیزم من شنیدم مرکز مام خیلی به هم ریخته شده و دکتر اصلا خودش نیست دیگه.درسته؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید مرتب تماس بگیری ،چون یه تایم خاصی موجود میشه ،انشالله تا اون موقع بتونی پیدا کنی عزیزم 🙏

آره درست میگی شاید بیارن👍 مرسی آستاره جون

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
پرندیزولون قرصی ک ایمنی بدن و سرکوب میکنه و کلا برا التهاب میدن از بین میبره باعث میشه جنین وارد بدن ...

ممنون از حوابت عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آره عزیز. بار اول بود. یکبارم iui منفی داشتم.

ان شاالله مثبت بشیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خودم هیچی نمیخورم یعنی نمیدونستم بایدبخورم همسرم زیادخونه نیست یاسرکارش شیفته دوروزخونه دوروزاستراحت ...

درخواستو فرستادم ولی ببخشی تازه کارم نمیتونم پیام بدم شما یه پیام بده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام دوستان من و بهاره جان فردا آزمایش داریم لطفا برامون دعا کنید.

چشم فدات شم حتما دعاتون مییکنیم...انشاله که به حق به انام رضا دامن شما و همه حاجتمندا سبز بشه