2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045283 بازدید | 684447 پست
وای عزیزم😍😍 مبارکت باشه.الهی سالم بغلش کنی😘😘

فداتشم عزززم انشاله برای شما و بهاره و ترانه جون ومحی بانو هم مثبت بشه بقیه هم زودتر برن تو سیکل وانتقال بدن و مثبت بشنو از انتظار در بیان

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا رو پنجه های پات دستتم بکشی بالا... یکی از فامیلامون میگف قد بلندی کرده افتاده سر خونریزی و سر ...

اهان اره اونجوری که ناجوره....ولی دکتر به من میگفت تو حموم سرت رو نشور...از رو کابینت بلند چیزی برندار   یعنی کلا دستت رو بالا نیار...بعد من عادت دارم صبحهها نیم ساعت نرمش میکنم خودم دیگه از ترس اونم نمیکردم.....☺یعنی من اون مدت عین اهن ادمی شده بودم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
وای نه 🤦🏻‍♀️تخم مرغ آبپز؟ سه شنبه پانکچر دارم 

عزیزم اصلا نگران نباش اونجوری نگفتم که نگران شی حدس زدم اره اب پز بخور انشالله کلی تخمک و جنین تپل مپل 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
فداتشم عزززم انشاله برای شما و بهاره و ترانه جون ومحی بانو هم مثبت بشه بقیه هم زودتر برن تو سیکل وان ...

الهی آمین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فداتشم عزززم انشاله برای شما و بهاره و ترانه جون ومحی بانو هم مثبت بشه بقیه هم زودتر برن تو سیکل وان ...

عزیزم شما لک لانه گزینی ندیدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم اصلا نگران نباش اونجوری نگفتم که نگران شی حدس زدم اره اب پز بخور انشالله کلی تخمک و جنین تپل م ...

باشه چشم میخورم حتما 😭 اینقد همه گفتن هایپر شدن و اذیت شدن واقعا میترسم 

چون همش تخمدونام درد میکنه و کلا یه حال عجیبیم 🤦🏻‍♀️ مرسی بازم😍

باشه چشم میخورم حتما 😭 اینقد همه گفتن هایپر شدن و اذیت شدن واقعا میترسم  چون همش تخمدونام درد ...

عزیزم من خودم هایپر شدم اگه رژیمشو رعایت کن اونقدر اذیت نمیشی 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
وای نه عزیزم نمیدونستم پیام تو ندیدم  خیلی خوشحالم برات خداروشکر😍 چند تا جنین انتقال دادی سه ...

خیلی ممنونم عزیزم انشاله قسمت کل منتظرا.فقط لک بینی دارم.۳تاجنین ۵روزه گریدآ انتقال دادن.که دوتاش رشد کرده یکیش همینجوری مونده بود اون ته 

پس برای منم که دوبار افت بتا شدم انجام میدن؟اتفاقا dfi شوشو ۳۲ هست

واسه همه انجام میدن ولی به نظرم شماdfi رو نرمال کنین بتا افت نمیکنه.دکترعابدی دکتر صارم بودمیگفت dfi  بالای ۳۰ احتمال زایمانش ۱درصده.اگه مثبت هم بشه سقط میشه

بیتا جان منم دو روز تهوع دارم.۳ روز ندارم.فقط بی اشتها شدم.وگرنه دیگه تهوع ندارم.منم خیلی فکر و خیال ...

ملیکاااا مبارک باشه عزیزم😍😍😍😍😍😍😍 چند هفته هستی؟؟ چقد خوشحال شدم این پیامتو دیدم فهمیدم بارداری😍😍😍😍😍

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت